elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Cullera incorpora un servei d’assessorament en competències digitals per a emprenedors

Cullera incorpora un servei d’assessorament en competències digitals per a emprenedors
  • El Punt d’Atenció Digital és un servei gratuït d’orientació laboral i màrqueting que durant l’últim any ha atés una quarantena d’empreses locals i més d’una cinquantena de persones desocupades

L’Ajuntament de Cullera ha reforçat el Punt d’Atenció Digital (PAD) incorporant com a novetat l’assessorament a persones emprenedores que busquen iniciar un projecte empresarial. A més, enguany aquest servei també contempla l’orientació a empreses en aspectes relacionats amb la sostenibilitat social i mediambiental del seu negoci, i es desenvoluparan diverses formacions per als comerços de la localitat.

La regidora responsable de Turisme i Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Cullera, Débora Marí, ha definit el Punt d’Atenció Digital com «una eina fonamental en el nostre compromís amb el desenvolupament econòmic de Cullera, preparant al nostre teixit empresarial amb eines i coneixements necessaris per al futur digital, i també per dotar de competències a les persones que a títol individual estan buscant reforçar les seues capacitats per al mercat laboral».

Cal ressenyar que el PAD és un servei totalment gratuït d'assessorament digital per a empreses, comerços, autònoms i persones desocupades amb la finalitat de millorar les seues competències digitals. Ubicat al Centre de Formació Agustín Olivert presta servei els dimecres i divendres de 9.00 a 14.00 hores.

Dades de 2023

Fomentat dins del programa ‘Ribera Impulsa’, es van desenvolupar al llarg del 2023 una dotzena de tallers grupals i més de 50 assessoraments individuals per a dotar les persones desocupades de Cullera dels recursos i eines digitals necessàries per a millorar el seu procés de cerca d'ocupació. De fet, 17 persones van ser contractades per empreses i comerços de la Ribera gràcies al ‘PAD d’Ocupació’.

Per altra banda, 39 empreses i comerços van rebre tallers i orientació per a millorar la seua presència i competitivitat en internet i estratègies de comunicació digital i màrqueting gràcies al ‘PAD Empresa’.

Pujar