elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Cullera incentiva el comerç local i sorteja 7.000€ en premis

Cullera incentiva el comerç local i sorteja 7.000€ en premis
  • La campanya ‘Ara més que mai, comerç de Cullera’ ha impulsat l’activitat econòmica dels xicotets negocis de la ciutat

MÉS FOTOS
Cullera incentiva el comerç local i sorteja 7.000€ en premis - (foto 2)
Cullera incentiva el comerç local i sorteja 7.000€ en premis - (foto 3)

L’Ajuntament de Cullera ha fet públic davant notari els 21 guanyadors i guanyadores del sorteig de la campanya ‘Ara més que mai, comerç de Cullera’, una campanya per a promocionar el comerç local i de proximitat i protegir a un sector que també ha patit les conseqüències de la Covid-19.

Amb esta iniciativa el consistori ha pretés impulsar la compra als xicotets negocis de la ciutat i ajudar al desenvolupament d’un sector clau de l’economia a la ciutat.

La campanya de promoció del comerç local contemplava la realització d’un sorteig que s’ha celebrat este matí a la Casa Consistorial. És per això que el consistori ha notificat els 21 premis valorats en un total de 7.000 € per vals canviables en els distints comerços adherits a la campanya. Concretament, s’han atorgat setze premis de 250 euros, quatre de 500 euros i un de 1.000 euros.

Per participar en esta, s’havien de fer compres per un valor mínim de 20 euros en els locals participants entre el 24 de novembre i l’11 de de desembre, i tal com ha indicat la regidora de Promoció Econòmica, Débora Marí, «la ciutadania ha respost i la participació ha sigut molt activa».

«La campanya s’emmarca dins de les actuacions municipals del Pla Recupera’t, un programa per tal d’impulsar i reactivar l’economia de la ciutat», ha explicat Marí. «El comerç local és idiosincràsia dels nostres barris i qui fan créixer el nostre poble», assegura l’edil.

«Hem d’esforçar-nos en la protecció i l’enfortiment del teixit comercial de la ciutat i impulsar-lo ficant tots els mecanismes que tenim a l’abast. Amb ‘Ara més que mai, comerç de Cullera’ hem volgut incentivar les compres en els nostres xicotets negocis i donar una espenta a un sector que, tot i les adversitats, ha demostrat estar a l’altura», destaca Marí.

Cal recordar que l’Ajuntament de Cullera ja va activar unes ajudes urgents de quasi un milió d’euros (Pla Recupera’t) amb l’objectiu de protegir i donar suport a aquelles xicotetes empreses i autònoms locals que han vist afectada la seua activitat econòmica a causa de la situació extraordinària provocada per la pandèmia del coronavirus. Un programa no sols de recuperació per tal de minimitzar l’impacte econòmic, sinó també per donar continuïtat a l’activitat productiva local i fomentar l’ocupació i contractació de nous treballadors.

Pujar