elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Cullera destina més de 734.000 euros al teixit associatiu de la ciutat

Cullera destina més de 734.000 euros al teixit associatiu de la ciutat
  • El consistori signa convenis de col·laboració amb més d’una treintena d’entitats locals

  • Mayor: «Cullera no seria el que és si no tinguérem totes les activitats i serveis que desenvolupeu des de les vostres associacions i entitats»

L'Ajuntament de Cullera ha renovat un any més el seu suport i compromís amb les entitats locals de la ciutat. Este dimecres, durant un acte institucional celebrat a l'Auditori Municipal, el consistori ha signat convenis de col·laboració amb més d'una trentena d'associacions.

En total l'ajuntament ha destinat al teixit associatiu de la ciutat 734.400 euros, un 23% més que l'any anterior, amb l'objectiu que puguen continuar desenvolupant les seues activitats i prestant serveis als veïns i veïnes de Cullera.

«El primer que vull fer és donar-vos les gràcies per tot el que heu fet des de les vostres associacions en estos temps tan difícils» ha destacat l'alcalde de la localitat, Jordi Mayor. «Molts de vosaltres heu hagut de suspendre activitats i fins i tot retornar la subvenció perquè no heu pogut executar-la, i no obstant això, heu sigut ací sense generar problemes» ha afegit.

El primer edil ha fet a més recalcament en la corresponsabilitat que tenen les entitats amb l'ajuntament «vosaltres sou els que gestioneu estos diners, sou vosaltres els qui decidiu com repartir-lo per a la gent, això ens ajuda al fet que com a societat siguem cada dia una poquet millors»

Segons Mayor «Cullera no seria el que és si no tinguérem totes les activitats i serveis que desenvolupeu des de les vostres associacions i entitats»

En este sentit l'alcalde els ha animat perquè continuen treballant i creixent. «Sabeu que sempre que demaneu per a fer a Cullera més gran tindreu a l'ajuntament al vostre costat», ha conclòs Mayor.

Associacions i entitats subvencionades

Les associacions i entitats locals beneficiàrias pertanyen a l'àmbit cultural, social i econòmic de Culllera. Destaquen la Junta Local Fallera i per extensió les 16 comissions que existeixen a la ciutat; ACECU; AFACU; Anec, entitats musicals; l'associació Mestresses de casa Tyrius; l'associació de Dones Amelia Jover; l'associació cultural K-lidoscopi així com les protectores d'animals o agrupacions festives, entre altres.

Pujar