elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

‘Cullera Beach Pride’, 4 dies de festival per la diversitat

‘Cullera Beach Pride’, 4 dies de festival per la diversitat
  • Del 13 al 16 de juny la ciutat costanera dóna el tret d’eixida a l’estiu amb la Setmana de l’Orgull

  • Jordi Mayor: “Som l’única ciutat de la Comunitat Valenciana amb una programació de concerts i activitats tan àmplia i durant tants dies”

Cullera ja calfa motors per a convertir-se un any més en l'epicentre de la inclusió i la tolerància amb la celebració de la tercera edició del Cullera Beach Pride, que omplirà els carrers de la ciutat de música i espectacle del 13 al 16 de juny.

Des del dijous 13, l’Ajuntament de Cullera ha programat un festival que inclou una gran varietat d'activitats com a xarrades, tallers o concerts on caben totes i tots sense cap prejudici, convertint a Cullera en una ciutat oberta i acollidora.

L'alcalde de Cullera, Jordi Mayor, ha volgut reivindicar el compromís de Cullera amb la diversitat i la inclusió de totes les persones, «enguany Cullera és l'única ciutat de la Comunitat Valenciana a celebrar un Pride de 4 dies, ple d'activitats, concerts, xarrades, música i gastronomia». En aquest sentit, «Cullera es posiciona com a destí perfecte, obert a la diversitat i amigable per a la comunitat LGBTQ+», ha defensat Mayor.

A més, ha subratllat Mayor, «en tan sols tres edicions hem consolidat un festival que s'ha convertit en referent no sols per a la comunitat LGBTQ+, sinó per a totes les persones que volen gaudir d'uns dies de festa en un ambient d'igualtat i respecte»

Cullera Beach Pride 2024

La setmana de l'Orgull començarà el dijous 13 de juny amb un pregó festiu i reivindicatiu a càrrec de Valeria Vegas i l'actuació en directe de Xenon, que culminarà amb una sessió de tardeo amb DJ Set.

El divendres arribarà carregat d'activitats per a tots els gustos, com a exposicions, música, concerts, rutapa i dragshows. Destaca l'espectacle drag valencià «Libérate», amb actuacions i monòlegs de Liz Dust, Rita Amores, Ferrxn i Pam Demia.

La música la posarà el verbeneo d'Anníbal Gómez i les actuacions de Xenon Spain, Kika Lorace, Drag Shiky, Jota Carajota & Karla Maeksoub.

El dissabte 15 se celebrarà el fiestón Pride en la Duna, enfront del Medusa Beach Club amb DJ Suri.

La clausura de l'edició de 2024 serà a càrrec de Liz Dust i amb la projecció de «València t’estime», el primer documental de la història LGTB de la ciutat, del director Carlos Giménez.

Pujar