elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Els comerciants de Cullera sortegen 3.000 euros en premis per a incentivar els negocis locals

Els comerciants de Cullera sortegen 3.000 euros en premis per a incentivar els negocis locals
  • L'Associació de Comerciants i Empresaris de Cullera ha posat en marxa iniciatives per a promoure les compres de Nadal i pal·liar les greus conseqüències de la pandèmia en el xicotet comerç

L’Associació de Comerciants i Empresaris de Cullera (ACECU) ha preparat tota una bateria d’iniciatives per promoure les compres al Nadal, en un any que ha sigut especialment difícil per al xicotet comerç.

Les activitats infantils que s’organitzaven en anys anteriors s’han hagut d’anul·lar a causa de la pandèmia provocada per la COVID-19, però ACECU ha organitzat tota una sèrie de sortejos i concursos que repartiran en total 2.900 € entre tots aquells que s’apropen a les tendes de Cullera.

El Concurs d’Aparadors de Nadal, el Concurs de Balcons Nadalencs, el Sorteig de Nadal, les Cartes al Pare Noel i el Sorteig dels Reis Mags són les principals iniciatives per aquest Nadal. “El 2020 ha sigut molt complicat per al comerç local, molts comerciants hem hagut de baixar la persiana durant diversos mesos i, per això, aquesta campanya és fonamental per intentar remuntar econòmicament”, explica el president d’ACECU, Jose Luis Albiñana.

Concursos i sortejos

Un dels sortejos més destacats és El Sorteig de Nadal, en el que es sortejaran tres premis de 500 €, 200 € i 100 € entre els clients que compren en les tendes d’ACECU entre el 14 i el 28 de desembre. El Sorteig dels Reis Mags serà similar i repartirà els mateixos premis, però entre els clients que compren entre el 29 de desembre i el 5 de gener.

També es celebrarà la tercera edició del Concurs de Balcons Nadalencs, en el que ACECU donarà tres premis de 200 €, 100 € i 100 € als balcons millor decorats de Cullera. Els interessats poden apuntar-se a través d’un enllaç que trobaran a les xarxes socials de l’associació.

Per promoure l’escriptura entre els més menuts, també es celebrarà un any més diversos sortejos entre els xiquets que escriguen la seua carta al Pare Noel. Podran trobar les cartes en els comerços d`ACECU i, una vegada escrita la carta, podran dipositar-la per diverses bústies que estaran distribuïdes al llarg del poble. Així, es celebraran 6 sortejos els dies 28, 29 i 30 de desembre i 2, 3 i 4 de gener, després de les funcions de teatre infantils de la Casa de la Cultura, en el que el guanyador rebrà 50 €.

Per últim, també hi haurà tres premis de 300 €, 200 € i 100 € als aparadors comercials o interior de les tendes millor decorades amb temàtica nadalenca. Tots els premis es donaran en xecs-regal per gastar en els comerços d’ACECU.

A més a més, ACECU realitzarà un vídeo de Nadal per promoure el comerç local. L’Ajuntament de Cullera i, en concret, la regidoria de Comerç col·labora en aquesta intensa campanya de Nadal amb el seu suport econòmic, per ajudar així a les tendes de Cullera en aquest any tan complicat.

Pujar