elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Els comerciants de Cullera porten de compres a dos clientes premiades amb 3.000 €

Els comerciants de Cullera porten de compres a dos clientes premiades amb 3.000 €
  • ACECU va sortejar aquest Nadal dos premis de 1.500 €

  • El dissabte portaren en un cotxe de luxe a les dos guanyadores pels comerços de l’associació

Tenir 1.500 € per a gastar en compres és el somni de molta gent. A Beatriz García i a Flor Lago aquest desig se'ls va fer realitat aquest passat dissabte en haver estat les guanyadores del sorteig de Nadal que va organitzar fa unes setmanes l'Associació de Comerciants i Empresaris de Cullera (ACECU).

El passat Nadal es va organitzar un sorteig, amb dos premis de 1.500 € cadascun, entre tots els clients que van comprar en quatre comerços diferents d’ACECU. A principis de gener l’associació va celebrar el sorteig en directe a través de les seves xarxes socials i Beatriz i Flor van resultar ser les guanyadores.

Així que, dissabte passat els comerciants van organitzar una jornada molt especial perquè les guanyadores pogueren disfrutar al màxim d'un dia de compres acudint a les botigues que formen part d’ACECU. Cap a les 10h del matí un cotxe de luxe dels anys 60 va recollir a les clientes en els seus domicilis i, a continuació, van recórrer durant tot el matí els carrers de Cullera per a comprar en algunes de les tendes que havien triat.

Roba, sabates, electrodomèstics, bijuteria, alimentació, llibres, etc. Les premiades van optar per una àmplia varietat de productes. No obstant això, tenen de temps tot el mes de febrer per a gastar l'import del premi. A més, perquè hi haja un repartiment equitatiu entre els diferents comerços, només podran gastar 150 € com a màxim en la mateixa botiga.

“Amb aquest tipus d'iniciatives hem demostrat que el comerç local de Cullera premia la fidelitat dels seus clients”, va assenyalar el president d’ACECU, José Luis Albiñana, qui va voler agrair el suport de tots els veïns que van participar en aquest sorteig el passat Nadal. Mentre que, la regidora de Comerç de l'Ajuntament de Cullera, Débora Marí, va indicar que “des de l'ajuntament donem suport, a través del conveni de col·laboració que mantenim amb ACECU, a aquestes iniciatives que fomenten les compres en el comerç local”.

Pujar