elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

‘Mes a mes fem comerç’, la nova campanya per a impulsar el comerç local de Cullera

‘Mes a mes fem comerç’, la nova campanya per a impulsar el comerç local de Cullera
  • A través d'una sèrie de vídeos promocionals l'ajuntament ‘posarà cara’ a les persones que formen part del teixit comercial de la ciutat

  • L'objectiu del consistori és reconéixer l'esforç diari del sector i al mateix temps animar a la ciutadania al fet que compre en els establiments locals

‘Mes a mes fem comerç’. Així es titula l'última campanya de foment del comerç local impulsada per l'Ajuntament de Cullera. Una iniciativa que consisteix en la promoció del sector a través d'una sèrie de vídeos en els quals apareixen les persones que formen part del teixit comercial de la ciutat.

«Iniciem aquesta campanya amb un doble objectiu: d'una banda posar-li rostre a les persones que estan darrere dels establiments, a les persones que formen part del comerç local, que ens generen confiança i que millor ens coneixen i, per un altre, el posar en valor l'esforç que fan dia a dia pujant les seues persianes, obrint les seues portes i oferint-nos el millor d'ells», ha expressat la regidora delegada de Comerç, Débora Marí.

La campanya ha tingut un gran acolliment entre el teixit comercial de la ciutat. De fet, més de cent establiments locals han volgut adherir-se a aquesta campanya anual.

«La bona col·laboració que existeix entre l'Ajuntament de Cullera i l'associació de comerciants per a posar en marxa diferents projectes que motiven als veïns a comprar en els establiments de Cullera», ha afirmat per part seua, el president de l'Associació d'Emprenedors i Comerciants de Cullera, (ACECU), Jose Luis Albiñana.

Els vídeos de la campanya ‘Mes a mes fem comerç’ seran divulgats a través de les xarxes socials oficials del consistori (Facebook, Instragram, Twitter i Youtube) que actualment compten amb un gran nombre de seguidors i s'han convertit en una eficient plataforma de difusió i informació.

Segona edició de la campanya «A Cullera compres el doble»

‘Mes a mes fem comerç’ se suma a anteriors campanyes de promoció del comerç que ha dut a terme l'ajuntament en els últims anys.

Entre elles cal destacar ‘A Cullera compres el doble’, una iniciativa de la qual s'han realitzat dues edicions fins al moment, i mitjançant la qual el consistori dona 50 euros als consumidors que aporten altres 50 euros perquè després gasten aqueixos diners en els comerços de la ciutat adherits a la campanya.

«Aquest tipus d'iniciatives són una mostra més de l'aposta que sempre fem des del consistori, pel teixit empresarial de la localitat perquè genera riquesa, crea ocupació i dona vida al poble», ha assegurat la responsable de Comerç.

Pujar