elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Comença un nou Cicle de Concerts d’Hivern de Cullera

Comença un nou Cicle de Concerts d’Hivern de Cullera
  • Aquest esdeveniment cultural mostrarà el prestigi de les dos Societats Musicals de la localitat fins al 25 de febrer

MÉS FOTOS
Comença un nou Cicle de Concerts d’Hivern de Cullera - (foto 2)
Comença un nou Cicle de Concerts d’Hivern de Cullera - (foto 3)
Comença un nou Cicle de Concerts d’Hivern de Cullera - (foto 4)
Comença un nou Cicle de Concerts d’Hivern de Cullera - (foto 5)
Comença un nou Cicle de Concerts d’Hivern de Cullera - (foto 6)
Comença un nou Cicle de Concerts d’Hivern de Cullera - (foto 7)

Ja ha començat un esdeveniment únic i amb molta tradició per a la ciutat de Cullera: el Cicle de Concerts d’Hivern. Un esdeveniment carregat de novetats per part de les dues societats musicals locals, la Societat Ateneo Musical de Cullera i la Societat Musical Instrumental Santa Cecília.

«És un cicle únic que posa a prova cada setmana a les diferents agrupacions musicals de les nostres societats musicals, les millors del món», ha assegurat l’alcalde de Cullera, Jordi Mayor.

El passat diumenge 3 de desembre, la Banda Simfònica de l’Ateneo Musical de Cullera va encetar aquesta temporada. Com a novetat, aquesta societat compta amb un nou director artístic, Andrea Gasperin, i una programació especial, on participen totes les agrupacions.

Per part de la Societat Musical Instrumental Santa Cecília, s’estrenarà en aquesta nova temporada el pròxim divendres 8 de desembre amb la seua Banda Simfònica. A més a més, participen totes les agrupacions de la societat amb un programa molt divers.

Com es tradició en aquest Cicle de Concerts D’Hivern, l'obertura i el tancament d'aquest esdeveniment es va alternant, per la qual cosa serà Santa Cecilia l'encarregada de finalitzar aquests mesos plens de música, sintonies i obres el pròxim 25 de febrer.

Calendari complet

La Societat Ateneo Musical de Cullera representarà les obres els dies 17 de desembre (Pirri Jazz Band i Cor), 7 de gener (Banda Simfònica), 21 de gener (Orquestra Simfònica), 4 de febrer (Banda Jove) i 18 de febrer (Banda Simfònica).

Per part de la SMI Santa Cecília, representarà les obres els dies 8 de desembre (Banda Simfònica), dia 26 de desembre (Banda i Orquestra Simfònica), dia 14 de gener (Banda Juvenil), dia 28 de gener (Banda Simfònica), dia 11 de febrer (Orquestra Simfònica) i 25 de febrer (Banda Simfònica).

Pujar