elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Bogeria a Cullera per Abraham Mateo: el públic es rendeix entregat davant l'andalús en un concert 'a rebentar'

Bogeria a Cullera per Abraham Mateo: el públic es rendeix entregat davant l'andalús en un concert 'a rebentar'
  • El jove artista va fer vibrar a un públic entregat amb cançons recents com ‘Maníaca’ o ‘Clavaito’ i amb temes que el van impulsar fa més d’una dècada com ‘Señorita’

El reconeixement i prestigi internacional d'Abraham Mateo es va demostrar anit ressonant prop de 8.000 veus a l’uníson a Cullera. El recinte de concerts de La Rada va reunir públic de totes les edats per a escoltar i gaudir en directe a l'artista gadità, qui demostrà el perquè de la seua popularitat i com els seus seguidors augment dia rere dia.

Fou un autèntic i espectacular xou musical i artístic durant la més d’una hora de concert. De moment, el jove músic de 25 anys s'ha convertit en el esdeveniment musical més multitudinari d'aquestes Festes Majors de 2024, superant a artistes com La Fúmiga, La La Love You, Azúcar Moreno o l’orquestra Panorama qui també van reunir milers de persones.

El públic assistent a aquest cap de cartell de les Festes Majors de Cullera del 2024 va gaudir dels èxits d’Abraham Mateo, qui va cantar temes més recents com ‘Maníaca’, ‘Quiero Decirte’, ‘Clavaito’, ‘Falsos Recuerdos’ i ‘Me Vuelvo Loco’, com també cançons que li van impulsar en el panorama nacional i internacional fa més d’una dècada com ‘Señorita’ i ‘Loco Enamorado’, entre altres.

Abraham Mateo és considerat com un dels artistes nacionals amb major èxit i projecció. Especialista en gèneres com el pop, pop llatí, balada i reggaetón, l’artista es posiciona com una estrela viral en els mercats de música espanyola i llatina amb més d'1.3 bilions de reproduccions en YouTube. A més, acumula més de 15 milions de seguidors en totes les seues xarxes socials i plataformes digitals. El seu art de primer nivell es tradueix en les àrees de composició de cançons, actuació, cant, ball i producció musical a nivells internacionals.

Més música

I és que els concerts de Cullera d’aquest 2024 estan sent la sensació de les Festes Majors del municipi, recentment declarades BIC de caràcter immaterial, i l’escenari pel qual bandes, artistes, cantants i xows musicals escolleixen per estrenar els seus nous espectacles.

L'extensa i variada programació musical de les Festes Majors de Cullera continua aquesta nit a les 23.30 hores als Jardins del Mercat amb el tradicional ball de disfresses amb l’Orquestra Montecarlo.

El dissabte 13 d’abril a les 17 hores tindrà lloc al pàrquing El Prado el festival de ‘Tardeo-Remember Festes de Cullera’ amb José Coll i Paco Ibáñez. Ja a la nit, el Recinte de Concerts de la Rada acollirà a les 23.30 hores el ‘Cullera Reggaeton Nit’ amb Nyno Vargas, Danny Romero i un fi de festes encapçalat per els Space Elephants.

MÉS FOTOS
Bogeria a Cullera per Abraham Mateo: el públic es rendeix entregat davant l'andalús en un concert 'a rebentar' - (foto 2)
Bogeria a Cullera per Abraham Mateo: el públic es rendeix entregat davant l'andalús en un concert 'a rebentar' - (foto 3)
Bogeria a Cullera per Abraham Mateo: el públic es rendeix entregat davant l'andalús en un concert 'a rebentar' - (foto 4)
Bogeria a Cullera per Abraham Mateo: el públic es rendeix entregat davant l'andalús en un concert 'a rebentar' - (foto 5)
Pujar