elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El berenar de la Setmana dels Majors de Cullera reuneix més de mil persones

El berenar de la Setmana dels Majors de Cullera reuneix més de mil persones
  • L’Ajuntament organitza aquesta trobada gratuïta que també va comptar amb música i ball

MÉS FOTOS
El berenar de la Setmana dels Majors de Cullera reuneix més de mil persones - (foto 2)
El berenar de la Setmana dels Majors de Cullera reuneix més de mil persones - (foto 3)
El berenar de la Setmana dels Majors de Cullera reuneix més de mil persones - (foto 4)
El berenar de la Setmana dels Majors de Cullera reuneix més de mil persones - (foto 5)

En la vesprada d’ahir més de 1.000 persones de la tercera edat van gaudir a la Sala Santy del multitudinari berenar organitzat per l’Ajuntament de Cullera per a commemorar la Setmana de les Persones Majors. Una trobada totalment gratuïta que va estar acompanyada amb música en directe i balls alegres i divertits de totes les persones allí presents.

A l’activitat va acudir l’alcalde de Cullera, Jordi Mayor, la regidora d’Envelliment Actiu, Ana Bou, així com membres de l’equip de govern i de la corporació municipal. «Comptar amb la presència de més de 1.000 persones és un testimoniatge de l'esperit alegre i de les ganes d’una vida activa dels nostres majors al poble», ha recalcat Bou.

A més, l’edil ha afirmat que el consistori «està compromés en continuar oferint activitats que enriquisquen la vida dels nostres ciutadans majors i enfortisquen els llaços comunitaris, perquè la nostra gent gran és un important actiu de Cullera i hem d'oferir-li sempre el millor», ha conclòs.

Activitats de la Setmana de les Persones Majors de Cullera

A més d’aquest multitudinari berenar, el consistori ha organitzat per a hui a les 19 hores en la Casa de la Cultura el Sainet ‘Visites de l’altre món’, del Grup de Teatre de l'Ateneo Musical de Cullera.

A més, el Centre Especialitzat d’Atenció a Majors i l’Agrupació Democràtica de Jubilats i Pensionistes de Cullera han organitzat diverses activitats culturals, esportives i gastronòmiques fins al divendres 19 d’abril.

Pujar