elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano
SUCCESSOS CULLERA

Amagat en una tenda de campanya: Detingut l'autor de fins a 14 robatoris en hotels de Cullera

Amagat en una tenda de campanya: Detingut l'autor de fins a 14 robatoris en hotels de Cullera
  • La Guàrdia Civil i Policia Local de Cullera portaven temps després del lladre, que no ha sigut fàcil de localitzar

La Guàrdia Civil de València, en el marc de l'operació ‘FOURTEEN’, ha detingut a l'autor dels 14 robatoris comesos en establiments hotelers de Cullera (València).

L'operació va donar principi després de la interposició de les corresponents denúncies pels perjudicats, que es van succeir des de mitjan setembre fins a la detenció de l'autor el 30 d'octubre.

El detingut va arribar a cometre 14 robatoris amb força a l'interior d'establiments hostalers de la localitat, mitjançant la fractura de portes i finestres. També va cometre un robatori amb força a l'interior d'un vehicle, arribant a sostraure un total de 18.350 euros.

Davant estos fets, la Guàrdia Civil de València, en col·laboració amb la Policia Local de Cullera, van augmentar les vigilàncies en la població, tant amb agents uniformats com de paisà. A més, es va procedir al visionat de càmeres de seguretat, realització d'inspeccions tècnic oculars i obtenció de petjades, donant tot això com a resultat la identificació de l'autor dels robatoris.

La dificultat va arribar a l'hora de la seua localització, ja que al detingut no li constava domicili conegut. Finalment, va ser localitzat en una tenda de campanya en una zona aïllada de la localitat, on romania fins que tornava a delinquir.

A conseqüència d'aquesta operació es procedeix a la detenció d'un home de 45 anys i de nacionalitat espanyola a qui se li imputen 14 delictes de robatori amb força.

En l'operatiu han participat agents pertanyents a la Companyia de Sueca i la Policia Local de Cullera.

Les diligències han sigut entregades en el Jutjat de Primera Instància i Instrucció Número 2 de Sueca (València).

Pujar