elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Ajuntament, Conselleria i comunitat educativa supervisen l’obra d’emergència al CEIP Sant Antoni de la Mar

Ajuntament, Conselleria i comunitat educativa supervisen l’obra d’emergència al CEIP Sant Antoni de la Mar
  • Jordi Mayor: “els xiquets i xiquetes començaran l’escola quan tinguem un projecte que certifique el 100% de seguretat”

L’Ajuntament de Cullera, la Conselleria d’Educació i la comunitat educativa del CEIP Sant Antoni de la Mar han supervisat este matí les obres d’emergència d’este col·legi.

L’alcalde Jordi Mayor, la regidora d’Educació, Silvia Roca, i el regidor d’Urbanisme, Bernat Escolá, han estat acompanyats pel director general d’infraestructures de la Conselleria d’Educació, Victor Garcia, membres de la corporació local, i representants de la direcció del centre i de l’AMPA.

Durant la visita l’alcalde ha destacat que “el problema que hi havia en l’estructura del sostre va a solucionar-se”. De fet, Mayor ha remarcat que “si no hi ha un 100% de seguretat perquè xiquets i xiquetes i comunitat educativa puguen començar el curs en garanties, el curs no començarà”.

En la mateixa línia, el director general ha assenyalat que la primera setmana de juliol “ens reunírem amb la comunitat educativa per transmetre’ls que ara mateixa s’anava a fer l’actuació necessària per garantir l’entrada de tot l’alumnat el pròxim curs i tindre tranquil·litat i seguretat”. “L’esforç en esta obra d’urgència és el que toca i el necessari”, assenyala Garcia.

Així mateix, Garcia també ha explicat que “hem vingut amb els informes del tècnic, que ha donat totes les explicacions, perquè tenim el compromís de transmetre tot allò que la direcció i comunitat educativa necessiten”.

Cal tindre en compte que la Conselleria i l’Ajuntament estan tramitant una inversió de més de 600.000 euros amb el Pla Edificant per donar solució a este centre educatiu que necessita d’una intervenció integral. Precisament, segons ha informat Mayor, “estem tramitant les obres del Pla Edificant que també contempla actuacions en el Llopis Marí i l’Escolaica, de cara a que eixes inversions que arriben a Cullera puguen accelerar-se”.

IES Blasco Ibáñez

Precisament, a l’institut Blasco Ibáñez ja han començat les obres del Pla Edificant. Una intervenció, de més de 110.000 euros, que permetrà canviar el paviment, adequar i condicionar la façana, reparar la coberta de l’edifici principal i del pati, així com altres actuacions de manteniment.

Pujar