elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Més de 7.000 persones es donen cita a Cullera per a veure a Camela

Més de 7.000 persones es donen cita a Cullera per a veure a Camela
  • L'actuació del mític grup espanyol bat rècord d'assistència i es converteix en el concert més multitudinari de la història de les Festes Majors de la localitat

Era un dels plats forts de la programació musical de les Festes Majors d'enguany i les expectatives no van fallar. Anit més de 7.000 persones van assistir a Cullera al concert de Camela.

L'actuació del mític grup espanyol ha batut rècord d'assistència i s'ha convertit en el concert més multitudinari de la història de les festes patronals de la localitat.

Camela va reunir en el pàrquing de la Rada a milers de persones de diferents generacions que van cantar i van gaudir amb els seus temes més emblemàtics i sonats com a ‘Lágrimas de amor’, Cuando zarpa el amor’, ‘No puedo estar sin él’ o ‘Sólo por ti’.

Dioni Martín i Ángeles Muñoz, compositors i cantants de la banda, van fer les delícies d'un públic entregat amb un concert que va durar una hora i mitja.

Camela, formada en 1994, és una de les bandes més emblemàtiques d'Espanya i un dels grups del nostre país que més còpies ha venut de la història. El seu estil, derivat de la rumba, es caracteritza per cançons i ritmes  on la lletra és la protagonista, fins a haver-se convertit en part de l'imaginari popular de diverses generacions.

Més música

L'extensa i variada programació musical de les Festes Majors de Cullera continua aquesta nit, també en el pàrquing de La Rada, amb el concert gratuït d'un altre intèrpret espanyol que atrau un gran nombre de seguidors, Álvaro de Luna.

A continuació, en el mateix recinte, Fercho Energy DJ oferirà ‘The Full Show’.

El divendres 21 d'abril el tradicional i esperat ball de disfresses estarà amenitzat per l'orquestra La Pato als Jardins del Mercat.

També en aquest espai, però el dissabte 22 d'abril a les 19.30h, actuaran Violincheli Brothers, finalistes del programa Got Talent España 2021.

En la ‘Nit de l’Aurora de Sant Antoni’, L'a Pegatina oferirà la seua millor versió en un concert gratuït en el pàrquing de La Rada a les 23.30h. I a partir de la 01:30h, se celebrarà el festival ‘Cullera Reggaeton Nit de l’Aurora’ amb l'actuació entre altres, dels Dj Henry Méndez i Fercho Energy i un final de festa amb ‘Parapa’.

Mentrestant, l'orquestra Montecarlo actuarà a partir de les 00:30h al carrer Pintor Ferrer Cabrera.

MÉS FOTOS
Més de 7.000 persones es donen cita a Cullera per a veure a Camela - (foto 2)
Més de 7.000 persones es donen cita a Cullera per a veure a Camela - (foto 3)
Més de 7.000 persones es donen cita a Cullera per a veure a Camela - (foto 4)
Més de 7.000 persones es donen cita a Cullera per a veure a Camela - (foto 5)
Més de 7.000 persones es donen cita a Cullera per a veure a Camela - (foto 6)
Més de 7.000 persones es donen cita a Cullera per a veure a Camela - (foto 7)
Més de 7.000 persones es donen cita a Cullera per a veure a Camela - (foto 8)
Més de 7.000 persones es donen cita a Cullera per a veure a Camela - (foto 9)
Més de 7.000 persones es donen cita a Cullera per a veure a Camela - (foto 10)
Més de 7.000 persones es donen cita a Cullera per a veure a Camela - (foto 11)
Pujar