elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Titular L'Oficina Municipal d'Atenció al Consumidor (OMIC), recomana sol·licitar la còpia quan es realitzen pagaments amb targeta

Titular L'Oficina Municipal d'Atenció al Consumidor (OMIC), recomana sol·licitar la còpia quan es realitzen pagaments amb targeta
  • Cada vegada són més els usuaris que trien pagar xicotetes compres amb targeta i controlar les seues operacions bancàries a través de les aplicacions instal·lades en el telèfon mòbil

Des de l'inici de la Pandèmia, s'ha incrementat l'ús de la targeta per a pagar xicotetes compres, així com cada vegada són més els usuaris que tenen instal·lades en els seus telèfons mòbils les apps de la seua entitat bancària amb la finalitat de controlar millor les seues despeses i ingressos.

 A la nova manera de pagar amb targeta, s'ha afegit l'estar contínuament rebutjant el lliurament del justificant de pagament a través dels dispositius de cobrament de targeta.

Des de l'OMIC, es recomana:

  • Comprovar que l'import introduït en el datàfon és el correcte. La còpia ens pot ser útil per a portar un correcte control de les nostres despeses.
  • Informar-se en la seua entitat bancària sobre l'opció d'enviar-li un SMS cada vegada que es realitza un pagament amb targeta.
  • Conservar el tiquet de compra. En molts establiments també disposen de tiquet electrònic.
  • Recollir el justificant, fins a comprovar en l'aplicació que el càrrec s'ha realitzat conforme a la quantitat exacta marcada en la transacció. Aquesta és l'única manera de poder justificar si s'ha efectuat un càrrec per quantitat indeguda en el cas que es realitze passat uns dies la transacció.

Des de l'Oficina de Consum de Crevillent se'ns han vingut comentat algunes incidències en pagaments amb targeta en transaccions que els veïns estan realitzant fora del municipi.

Gema Candelaria Asencio, Regidora de Sanitat i Consum, recorda que l'OMIC continua oberta tot el mes d'agost i ja es comencen a rebre les primeres incidències conforme van tornant els crevillentins de les seues vacances estivals.

Pujar