elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Taller per a famílies sobre els usos de les noves tecnologies des de la llar

Taller per a famílies sobre els usos de les noves tecnologies des de la llar
  • La Regidoria de Drets Socials organitza, a través de la UPCCA, el taller “Vull un mòbil” que comptarà amb dues sessions els dies 11 i 18 de maig al Centre de Majors amb l'objectiu de previndre l'ús abusiu de les tecnologies en l'àmbit familiar

MÉS FOTOS
Taller per a famílies sobre els usos de les noves tecnologies des de la llar - (foto 2)

La Regidoria de Drets Socials a través de la Unitat de Prevenció Comunitària de Conductes Addictives (UPCCA) organitza un taller per a millorar els coneixements sobre l'ús de les noves tecnologies en la llar. El taller consta de dues sessions que es desenvoluparan els dies 11 i 18 de maig a la Sala d'actes del Centre de Majors *Parc *Nou, de 19.30 a 21.00 h. L’accés a la Sala d'actes del Centre de Majors es realitzarà a través de la porta del jardí.

Segons informa l'edil de l'àrea, Montserrat Pineda, l’assistència és gratuïta fins a completar l'aforament i és convenient matricular-se prèviament, per a tindre assegurada la plaça. Es prendrà nota de les sol·licituds de matrícula en la recepció del Centre de majors en l'horari normal de funcionament o trucant al telèfon 965401526 (Extensió 450).

L'enorme desenvolupament de les noves tecnologies, les xarxes socials i els jocs en línia, han anat generant problemes i reptes per a educar als menors. Hi ha sovint us abusiu que està començant a generar molts problemes de salut i l'aparició de noves addiccions. Per això la UPCCA, sempre atenta a la realitat de la problemàtica social i les necessitats de les famílies, posa en marxa aquest taller, que serà impartit per Tindaya Social sota el nom “Vull un mòbil”.

Els continguts del taller inclouen:

  • Estratègies i tècniques per a l'ús adequat d'Internet en la família.
  • Com actuar davant d’un incident relacionat amb el mal ús d'Internet entre els/les menors.
  • Aprendre a detectar símptomes i comportaments que evidencien un mal ús de les tecnologies (fortnite, whatsapp, instagram, etc.)
  • Fomentar alternatives a l'ús de les noves tecnologies.
  • Aprendre a previndre: establiment de normes i límits.

En definitiva, es tracta d’un taller eminentment pràctic que busca capacitar i fer costat a les famílies en la seua tasca d'educar els menors en el bon ús de les tecnologies.

Pujar