elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

S’han plantat 120 plantes per a commemorar el pròxim “Dia de l’Arbre 2023”

S’han plantat 120 plantes per a commemorar el pròxim “Dia de l’Arbre 2023”
  • El passat 17 de desembre es van plantar 30 belloteres bordes, 30 garrofers, 30 aladerns i 30 romers en la zona coneguda com les Ortigues

MÉS FOTOS
S’han plantat 120 plantes per a commemorar el pròxim “Dia de l’Arbre 2023” - (foto 2)
S’han plantat 120 plantes per a commemorar el pròxim “Dia de l’Arbre 2023” - (foto 3)

El 17 de desembre es va dur a terme una activitat de plantació per a commemorar el pròxim “Dia de l'Arbre 2023”. A pesar que el dia de la celebració és el 31 de gener de 2023, es va decidir realitzar-la tan bon punt han estat disponibles les plantes. El motiu és poder, així, aprofitar la màxima quantitat de pluja característica d'aquesta època, ja que és ben conegut per tots que en la zona els dies amb precipitacions són escassos.

Enguany, la quantitat i varietat de plantes que ens han concedit des de Conselleria ha sigut la següent: 30 belloteres bordes, 30 garrofers, 30 aladerns i 30 romers, que sumen un total de 120 plantes.

A la jornada de plantació van acudir representants de diverses associacions mediambientals del municipi, i els treballs van ser supervisats per l'agent forestal de la zona.

La regidora de Medi Ambient i Lluita contra el Canvi Climàtic, Estefanía Salinas Peral, ha indicat que aquest tipus d'activitats són especialment importants per a llançar un missatge a tota la ciutadania per a conscienciar-la sobre la necessitat de cuidar, no sols la nostra serra, sinó el medi ambient en el seu conjunt.

Aquesta activitat correspon als següents ODS (objectius de desenvolupament sostenible) que trobem dins de l'Agenda 2030: 13 Acció pel clima i 15 Vida d'ecosistemes terrestres

 

Pujar