3 de desembre de 2020 3/12/20

Sanitat visita els ambulatoris de les pedanies de Sant Felip Neri i El Realengo de Crevillent

Sanitat visita els ambulatoris de les pedanies de Sant Felip Neri i El Realengo de Crevillent - (foto 1)
  • La Regidoria de Sanitat de Crevillent afirma que és necessari dotar de reformes i més serveis als centres ambulatoris, especialment al de Sant Felip Neri

La regidora de Sanitat, Gema Candelaria Asencio, juntament amb la tècnic i l'auxiliar de Sanitat, María José García i Noelia Manchón, han visitat recentment els dos centres ambulatoris amb els quals compten les nostres pedanies de Sant Felip Neri i El Realengo.

Després de la seua visita, Gema Candelaria Asencio ha insistit en la necessitat de millorar aquestes instal·lacions: “és important dotar de més serveis i reformes a aquests centres, especialment al centre ambulatori de Sant Felip Neri, per a poder garantitzar una major qualitat en el servei”.

Des de la Regidoria de Sanitat afirmen que es treballarà per a poder aconseguir una ampliació dels horaris d'atenció i  presentar en pròximes edicions un projecte de reforma íntegra del centre ambulatori de Sant Felip Neri, ja que és el que major atenció presta diàriament, i al qual acudeixen des d'octubre a abril els residents del càmping de la zona. I afegixen que l'Ajuntament podrà optar a les subvencions de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública per a la reforma de les dependències.

Aquests dos centres ambulatoris seran inclosos dins del Programa Xarxa Salut (programa al qual pertany el municipi de Crevillent des de l'inici d'aquesta legislatura) amb la intenció de realitzar activitats de promoció i prevenció de la salut. En els dos centres, pertanyents a la mateixa àrea de salut, es realitzen atencions sanitàries amb metge, infermera i auxiliar administratiu els dilluns, dimecres i divendres en horari de 8 h a 15 h (en els quals les consultes són de 12 h a 14 h i 08 h a 12 h, respectivament).

Pujar