elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Els Reis d’Orient arriben amb globus carregats de regals per als xiquets de Crevillent

Els Reis d’Orient arriben amb globus carregats de regals per als xiquets de Crevillent
  • Melchor, Gaspar i Baltasar portaran 14.000 regals, faran una recepció en el camp de futbol Enrique Miralles, visitaran el Centre Ocupacional i la Residència la Puríssima i finalitzaran la seua visita amb la clàssica cavalcada

MÉS FOTOS
Els Reis d’Orient arriben amb globus carregats de regals per als xiquets de Crevillent - (foto 2)

Des de la Regidoria de Festes indiquen que els Reis d'Orient ja estan molt prop de la nostra vila. De fet, hui mateix, dia 4 de gener, a les 19.30 h. podrem veure la seua llum mentre descendeixen per La Vella fins al nostre municipi. Per a assegurar-nos que no es perden per la serra, des de l'Ajuntament preguen a tots els xiquets i xiquetes del municipi que isquen als balcons i terrasses per a indicar-los el camí fent-los senyals lumínics amb llanternes o altres objectes que emeten llum.

Quant al dia 5 de gener, a les 9.30 h. en el camp de futbol Enrique Miralles, Melchor, Gaspar i Baltasar repartiran regals i recolliran les cartes. És recomanable anar amb temps, ja que a les 10.45 h. enlairaran amb globus aerostàtic per a continuar amb el seu itinerari.

Abans de la cavalcada, els Reis d’Orient aniran al Centre Ocupacional Verge dels Desemparats de Crevillent per a repartir regals, després continuaran el seu periple per la Residència la Puríssima. A les 18.00 h. recorreran els carrers de Crevillent en la seua tradicional cavalcada. El recorregut s'iniciarà en el Parc Nou i finalitzarà en la Plaça de la Constitució. Durant el trajecte repartiran regals i també tots aquells xiquets i xiquetes que desitgen podran entregar-los les seues cartes.

Cal destacar que en el seu afany de compensar a la ciutadania per la passada pandèmia, els Reis d'Orient compten amb 14.000 regals perquè ningú es quede amb les mans buides. El regidor de Festes, Josep Candela, recomana que per a rebre el regal assistisquen primerenc a l'acte del matí, ja que és un esdeveniment més pausat i tranquil. Finalment, també ens prega que durant la cavalcada es respecten les normes de seguretat i contribuïm així amb un final de festes que deixe un balanç de zero incidències a Crevillent.

Pujar