28 de novembre de 2020 28/11/20

La Regidoria de Sanitat distribueix un dossier informatiu destinat al sector de l'hostaleria

La Regidoria de Sanitat distribueix un dossier informatiu destinat al sector de l'hostaleria - (foto 1)
  • L'Ajuntament de Crevillent proporciona informació a bars, restaurants, hotels i càmpings sobre les mesures de prevenció enfront del Covid-19 i ofereix un correu electrònic per a resoldre els seus dubtes

MÉS FOTOS
La Regidoria de Sanitat distribueix un dossier informatiu destinat al sector de l'hostaleria - (foto 2)
La Regidoria de Sanitat distribueix un dossier informatiu destinat al sector de l'hostaleria - (foto 3)

Amb l'entrada a la Fase 2 la Regidoria de Sanitat, mitjançant un acord amb el Departament de Salut Pública de la Comarca del Baix Vinalopó, ha estat entregant a restaurants, bars, hotels i càmpings de la localitat un dossier amb les directrius i recomanacions marcades pel Ministeri de Sanitat per a la reducció del contagi per la COVID-19.

Aquest dossier inclou informació detallada i específica per al sector de l'hostaleria: requisits a complir per a donar servei, mesures de protecció per als treballadors/es, indicacions per a cuines i sobre els repartiments a domicili o serveis de taules i terrasses, així com un pla de neteja i els requisits de manteniment. A més, des de la Regidoria de Sanitat i Consum, s'ha habilitat un correu electrònic per a respondre qualsevol tipus de dubte i/o aclariment que puga sorgir: sanidad@crevillent.es. 

Per a Gema Candelaria Asencio, edil de Sanitat, l'hostaleria de Crevillent, com ara bars, cafeteries o restaurants estan des del minut un funcionant adequadament en relació amb la nova normalitat. “Aquest dossier només és perquè puguen tindre a mà sempre les recomanacions i directrius, i fins i tot utilitzar el correu habilitat per a qualsevol dubte que puguen tindre”.

Pujar