elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La Regidoria de Medi Ambient, aconsegueix una altra subvenció per a la Prevenció d'Incendis Forestals

La Regidoria de Medi Ambient, aconsegueix una altra subvenció per a la Prevenció d'Incendis Forestals
  • L'Ajuntament rebrà una subvenció de la Diputació d'Alacant per un valor total de 35.714 € per a adequar senderes com a vies d'emergència i per a actuacions silvícoles de neteja

MÉS FOTOS
La Regidoria de Medi Ambient, aconsegueix una altra subvenció per a la Prevenció d'Incendis Forestals - (foto 2)

En el número 93 de 16 de maig de 2023 del Butlletí Oficial de la Província d'Alacant, ha sigut publicada la Resolució de la Convocatòria de subvencions per a la prevenció d'incendis forestals en els municipis de la província d'Alacant: redacció i execució dels Plans Locals de Prevenció d'Incendis Forestals (PLPIF), anualitat 2023. Aquest document és publicat per la Diputació Provincial d'Alacant.

En aquesta resolució existeix una part per a subvencionar la redacció dels plans i d'altra banda sis línies d'actuacions subvencionables que han d'estar en el PLPIF de Crevillent per a poder optar a elles. Per tant, l'Ajuntament de Crevillent, va sol·licitar dos d'aquestes línies subvencionables:

  •  Prestació B1: Manteniment i/o reparació de pistes forestals i de senderes homologades que permeten l'accés dels mitjans d'extinció o puguen servir com a via de fuita.
  •  Prestació B4: Actuacions silvícoles de neteja i retirada d'arbres danyats/malalts per a la prevenció d'incendis forestals: desbrossaments selectius, podes selectives, clares selectives, triturat de residus, desembosc de la fusta.

Per a la primera opció es va sol·licitar la restauració i adequació d'un tram de la sendera de xicotet recorregut 110. (PR-110), i per a la segona, els treballs silvícoles de l'àrea recreativa de Sant Cayetano.

La regidora de Medi Ambient, Estefanía Salinas Peral, ha indicat que cada línia subvencionable per la Diputació d'Alacant ofereix un import de 17.857,00 €. Aquestes ajudes se sumen a la concedida també aquesta setmana per part de Conselleria, dirigides al mateix fi, la Prevenció d'Incendis Forestals. Aquestes actuacions són part de les mesures recollides en el Pla de Prevenció d'Incendis Forestals de l'ajuntament de Crevillent.

Pujar