elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La Regidoria d’Esports de Crevillent i el Departament de Pediatria del Centre de salut inicien el programa “Esportsalud”

La Regidoria d’Esports de Crevillent i el Departament de Pediatria del Centre de salut inicien el programa “Esportsalud”
  • L’objectiu principal és motivar i fomentar la pràctica de l’esport entre la població infantil de la localitat

  • L’edil d’esports, David Amorós Candela, explica que l’activitat física és la millor manera per a combatre els problemes de pes en edats primerenques

MÉS FOTOS
La Regidoria d’Esports de Crevillent i el Departament de Pediatria del Centre de salut inicien el programa “Esportsalud” - (foto 2)
La Regidoria d’Esports de Crevillent i el Departament de Pediatria del Centre de salut inicien el programa “Esportsalud” - (foto 3)

La regidoria d’Esports i el Departament de Pediatria del Centre de Salut de Crevillent donen inici al programa “Esportsalud”, un programa d’entrenament per a combatre el sobrepés i l’obesitat en xiquets i xiquetes preadolescents.

Aquesta iniciativa cerca motivar i fomentar la pràctica de l’esport entre la població infantil i assessorar sobre hàbits saludables d’alimentació i activitat física, tant al xiquets com a les famílies. Com recalca David amorós Candela, regidor d’Esports de Crevillent, “l’esport i l’activitat física és la millor manera per a combatre les malalties cardiovasculars i metabòliques”. La pràctica esportiva serà de caràcter el més multidisciplinari possible, adaptats amb exercicis per a millorar la força, flexibilitat, resistència i agilitat.

A més, aquesta iniciativa també repercuteix en un gran estalvi econòmic, ja que com deixa clar Amorós Candela, “per cada euro invertit en activitat física i esport és un euro invertit en prevenció, això vol dir, que per cada euro, es poden estalviar 15€ en despesa sanitària.”

Durant el programa es farà un control periòdic en el qual es realitzarà el mesurament de la composició corporal, és a dir, el pes. L’altura i el percentatge de massa grassa, dels perímetres de cintura i maluc de totes i tots els participants.

Pujar