1 de juny de 2020 1/6/20

La Regidoria de Comerç i l’ACEC organitzen el XIV Concurs d'Aparadors i Interiorisme de Nadal en Crevillent

La Regidoria de Comerç i l’ACEC organitzen el XIV Concurs d'Aparadors i Interiorisme de Nadal en Crevillent - (foto 1)
  • El termini dels comerços locals per a presentar la sol·licitud al concurs finalitza divendres que ve 20 de desembre

La Regidoria d'Indústria i Comerç de l'Ajuntament de Crevillent, amb la col·laboració de l'Associació de Comerciants i Empresaris de Crevillent (ACEC), ha convocat el XIV Concurs d'Aparadors i Interiorisme de Nadal 2019.

La temàtica del concurs versarà sobre el Nadal, Any Nou i Reis i es comptarà amb una dotació pressupostària de 1.200 euros destinada a premiar l'adequació i modernització de l'estètica i la imatge dels comerços en la present campanya de Nadal, amb la finalitat de consolidar l'activitat comercial a Crevillent i poder competir amb les actuals grans superfícies comercials, alhora de satisfer la demanda del consumidor local prioritzant per a això el factor de qualitat en els serveis que es presten.

Podran participar-hi tots els comerços minoristes de la localitat, estiguen o no associats, als quals l'Ajuntament els entregarà un distintiu que n’acredite la participació. El termini de presentació d'instàncies acaba divendres que ve 20 de desembre, i els aparadors estaran exposats al públic a partir d'aquest mateix dia i fins al 6 de gener de 2020.

S'han establit tres categories de premis distribuïts en les següents activitats comercials: una primera categoria per al comerç associat amb quatre premis de caràcter econòmic i diploma acreditatiu, una segona per al comerç en general i una tercera per als llocs del mercat, aquestes dues últimes categories comptaran amb dos premis econòmics i diploma acreditatiu.

La decisió del jurat tindrà lloc el 14 de gener de 2020 a les 20.30 hores a la seu de l'Agència de Desenvolupament Local. Des de la Regidoria d'Indústria i Comerç es vol animar els crevillentins perquè facen les seues compres de Nadal als comerços locals en benefici dels propis consumidors i dels comerciants de Crevillent, alhora que els desitja un Bon Nadal.

Pujar