elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano
TIROTEIG A CREVILLENT

Provoquen un accident a Crevillent i disparen contra els ocupants de l'altre vehicle

Provoquen un accident a Crevillent i disparen contra els ocupants de l'altre vehicle
  MÉS FOTOS
  Provoquen un accident a Crevillent i disparen contra els ocupants de l'altre vehicle - (foto 2)

  La Guàrdia Civil d'Alacant ha detingut a dues persones a les quals se'ls imputen els delictes d'homicidi en grau de temptativa, lesions i tinença il·lícita d'armes. Després d'un accident entre dos turismes, els ocupants del vehicle que va originar l'accident, van disparar als del vehicle col·lidit i van fugir del lloc abandonant a les víctimes greument ferides.

  Els fets es van iniciar a les 16.50 hores del passat 4 de gener. Els testimonis afirmaven que, després d'un accident de circulació entre dos turismes, dues persones s'havien baixat d'un dels vehicles i s'havia produït un tiroteig.

  Immediatament, la Guàrdia Civil va acudir al lloc, en la carretera CV 904, a l'altura de l'eixida de l'autovia A7 en direcció a Catral, però els autors ja havien fugit del lloc, abandonant a les víctimes greument ferides.

  Un dels autors havia disparat amb una arma aconseguint-li una de les víctimes en una cama, i va colpejar a l'altre amb una barra de ferro al cap. Immediatament es va pujar al vehicle, que era conduït per una altra persona, i tots dos es van donar a la fugida.

  Els agents de la Policia Judicial de la Guàrdia Civil van realitzar una meticulosa inspecció ocular de l'escenari, en el qual van recaptar proves determinants per a esclarir l'ocorregut, comprovant que s'havia efectuat un únic tret.

  Després d'una investigació, duta a terme per l'Equip de Policia Judicial de la Guàrdia Civil de Crevillent, en la qual es van analitzar les proves recaptades i es va prendre declaració als testimonis, els agents van identificar als presumptes responsables, dos homes de 22 i 30 anys, que posseeixen nombrosos antecedents per fets de diversa naturalesa, entre els quals els consten altres delictes violents.

  El passat 10 de gener van ser detinguts a Crevillent. Se'ls imputen els delictes homicidi en grau de temptativa, lesions, i tinença il·lícita d'armes.

  Durant el registre realitzat en els dos domicilis propietat dels detinguts, situats, un d'ells a Catral i l'altre a Crevillent, ha sigut intervinguda una pistola de calibre 9 mil·límetres, adquirida il·legalment, les característiques dels quals coincideixen amb la que va ser utilitzada en el succés del passat dia 4. Ha sigut intervinguda i remesa al Servei de Criminalística de la Guàrdia Civil per a la seua anàlisi.

  El dia 11 de gener van ser posats a la disposició del Jutjat d'Instrucció número 4 d'Elx, que ha decretat l'ingrés a la presó sense fiança per a tots dos.

  Les víctimes, dos homes de 37 i 39 anys, que el dia dels fets van ser traslladades a l'Hospital d'Elx, en l'actualitat es recuperen de les lesions. De moment es desconeixen els motius pels quals es va originar l'altercat, si bé els agents han esbrinat que el sinistre vial va consistir en el fet que el turisme que circulava darrere, en el qual viatjaven els agressors, va impactar per la part posterior al qual circulava davant, en el qual viatjaven les víctimes.

  Pujar