elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Més de 30 propostes ciutadanes per a millorar Crevillent i les seues pedanies a través dels Pressupostos Participatius

Més de 30 propostes ciutadanes per a millorar Crevillent i les seues pedanies a través dels Pressupostos Participatius
  • La regidora de Participació Ciutadana, Ana Vanesa Mas, afirma que “és l'hora d'escoltar la gent perquè la participació de la ciutadania és una eina clau de decisió”

MÉS FOTOS
Més de 30 propostes ciutadanes per a millorar Crevillent i les seues pedanies a través dels Pressupostos Participatius - (foto 2)
Més de 30 propostes ciutadanes per a millorar Crevillent i les seues pedanies a través dels Pressupostos Participatius - (foto 3)

Més de 30 propostes en les pedanies i el nucli urbà són les que ha rebut la Regidoria de Participació Ciutadana per als primers Pressupostos Participatius de Crevillent.

Segons indica la regidora de l'àrea, Ana Vanesa Mas, el dimarts 14 de setembre es va reunir la comissió de valoració dels pressupostos per a avaluar quines propostes de les realitzades per la ciutadania eren viables i quins no s'adequaven als requisits.

“Hi ha algunes propostes que no les portarem a votació perquè seran remeses directament a les àrees pertinents ja que sense cap dubte són actuacions que han de dur-se a terme. Mentre que, una vegada es vote, les propostes no triades seran analitzades també per les regidories corresponents per a ser analitzades i valorades” explica l'edil.

Des de la regidoria informen que abans que acabe octubre es faran públiques les propostes presentades i se'ls donarà publicitat perquè la població crevillentina puga anar valorant quines iniciatives votar. Pròximament s'anunciaran també les dates de votació i el lloc.

Ana Vanesa Mas valora molt positivament la implicació dels crevillentins i crevillentines davant aquests primers pressupostos participatius i anima que en pròximes convocatòries la participació siga encara major.

L'edil ha remarcat que aquests “són uns pressupostos destinats a la gent, on és la gent la que proposa i decideix en què gastar una part del pressupost general de l'Ajuntament. És l'hora d'escoltar la gent ja que que la participació de la ciutadania és una eina clau de decisió. Des de la nostra regidoria estem posant tots els mecanismes al nostre abast per a escoltar el poble i respondre a les seues necessitats”.

Pujar