elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Noves marquesines informatives al parc de muntanya de Sant Gaietà i a l'àrea recreativa de la Palaia

Noves marquesines informatives al parc de muntanya de Sant Gaietà i a l'àrea recreativa de la Palaia
  • S'hi han instal·lat tres cartells il·lustratius de senyals amb informació de valor per als visitants, a més de recomanacions i prohibicions per a evitar incendis

MÉS FOTOS
Noves marquesines informatives al parc de muntanya de Sant Gaietà i a l'àrea recreativa de la Palaia - (foto 2)
Noves marquesines informatives al parc de muntanya de Sant Gaietà i a l'àrea recreativa de la Palaia - (foto 3)

Des de fa unes setmanes, el Parc de Muntanya de Sant Gaietà i l'Àrea Recreativa de la Palaia disposen de tres nous cartells il·lustratius de senyals de recomanacions i prohibicions, en els quals els visitants podran informar-se i prendre consciència dels efectes negatius que determinats comportaments o activitats de l'ésser humà poden causar en aquests paratges naturals.

Es tracta de tres marquesines informatives de doble pal fabricades en fusta plàstica, un substitut més ecològic de la fusta natural elaborat a partir de plàstic reciclat, amb una estructura de sostre de dos aiguavessos i un panell de vinil d'alta qualitat retolat a tot color, amb làmina de metacrilat i protecció ultraviolada i antigrafiti.

A més, perquè la informació continguda en aquests cartells arribe al major nombre de persones, se n'ha col·locat un en l'entrada a la Palaia i dos al Parc de Muntanya, tant en l'entrada com dins de les instal·lacions, i els tres contenen la informació en castellà, valencià i anglés.

La regidora de l'àrea de Medi Ambient, Estefanía Salinas Peral, remarca la importància d'informar sobre les normes d'ús per a fer un bon ús del parc i que la informació ajude a conscienciar els usuaris i resoldre dubtes puntuals.

Aquesta activitat abasta dos ODS (objectius de desenvolupament sostenible) que es contemplen dins de l'Agenda 2030: el 12 (producció i consum responsables) i el 15 (vida d'ecosistemes terrestres).

Nuevas marquesinas informativas en el parque de montaña San Cayetano y en el área recreativa La Palaya.

Pujar