3 de desembre de 2020 3/12/20

Neteja extraordinària en el Polígon del Bosch i l'I-7 de Crevillent

Neteja extraordinària en el Polígon del Bosch i l'I-7 de Crevillent - (foto 1)
  • La Regidoria de Serveis Públics gestiona la neteja i desbrossament dels voltants de la carretera N-340 i sol·licita la col·laboració dels comerciants de la zona per a evitar la reaparició i acumulació de plàstics, cartons i altres residus

MÉS FOTOS
Neteja extraordinària en el Polígon del Bosch i l'I-7 de Crevillent - (foto 2)
Neteja extraordinària en el Polígon del Bosch i l'I-7 de Crevillent - (foto 3)
Neteja extraordinària en el Polígon del Bosch i l'I-7 de Crevillent - (foto 4)

Aquest matí han començat els treballs de neteja i desbrossament dels voltants de la carretera N-340, concretament en els polígons del Bosch i l'I-7, amb l'objectiu de millorar les condicions higièniques i garantir la seguretat viària.

Des de l'Ajuntament informen que aquesta gestió extraordinària ve determinada per la presència de nombrosos residus abandonats de manera continuada en les vies públiques, com ara plàstics i cartons i el creixement d'abundant vegetació, una cosa que van poder comprovar de primera mà l'alcalde i la regidora la setmana passada amb la seua visita a aquesta àrea. I expliquen que aquestes tasques es continuaran desenvolupant durant els pròxims dies per part de l'empresa encarregada de la neteja viària en el municipi.

La Regidoria de Serveis Públics ressalta que aquest tipus d'actuacions es realitzaran puntualment d'ara en avant i recorda que està marcat per llei, i per tant és obligatori, que les empreses han de comptar amb un gestor de residus propi. En cas contrari poden veure's afectats amb sancions que van des dels 100 fins als 750 €.

“Necessitem el suport i la col·laboració de tots els comerciants i empresaris de la zona per a mantindre la seguretat i la neteja en les vies públiques d'aquests polígons”, afirma Noemí Candela. La regidora de Serveis Públics destaca que s'està estudiant la possibilitat d'instal·lar, de manera temporal, gàbies per a depositar el cartó mentre que les empreses tramiten la regularització de la seua situació amb la intenció d'evitar les repercussions higièniques en la higiene durant aquest procés i evitar que aquests residus siguen un perill per a la circulació en la N-340. 

L'edil, d'altra banda, aprofita per a recordar a la ciutadania que l'horari per a depositar el fem en els contenidors és de 21.00 a 00.00 h, de diumenge a divendres, i que la recollida d'estris s'està duent a terme els dimarts i els dijous, per al que és necessari telefonar prèviament al número 966 68 06 10.

Pujar