elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Música, animació infantil i passacarrers per al Carnestoltes "bandoler" de Crevillent

Música, animació infantil i passacarrers per al Carnestoltes "bandoler" de Crevillent
  • El Programa de Carnestoltes 2020 compta amb un espectacle infantil, concurs i passacarrers de disfresses amb temàtica bandolera, el concert de Ciutat Canalla i un Pregó de Carnestoltes a càrrec de Félix Albo

MÉS FOTOS
Música, animació infantil i passacarrers per al Carnestoltes "bandoler" de Crevillent - (foto 2)

La Regidoria de Festes ha presentat el Programa de Carnestoltes 2020 i el cartell, elaborat a partir del quadre pintat per Sergio Davó, per a la celebració d’esta festa el pròxim 22 de febrer.

Enguany Carnestoltes arriba a Crevillent amb moltes novetats i activitats dirigides a tots els públics i repletes de música, disfresses i sobretot, molta diversió. Els esdeveniments començaran a les 18.30 hores en la Plaça de la Constitució amb un espectacle d'animació infantil de la mà de Maracaibo Teatre.

Una de principals novetats d'esta celebració arribarà amb el Pregó de Carnestoltes que tindrà lloc a les 20 h al balcó de l'Ajuntament i que estarà a càrrec del narrador i escriptor Félix Albo, nomenat com “el Barbut 2020”.

El passacarrers de disfresses començarà a les 20.30 h i anirà des de l'Ajuntament fins a la Plaça de la Comunitat Valenciana al ritme de la batucada “Tropa lo Trop”. A més enguany el cercaviles girarà entorn de la temàtica bandolera, en honor al mític personatge crevillentí Jaume el Barbut.

I no sols això, també hi haurà un concurs de disfresses amb photocall en el qual es premiarà al millor grup bandoler, a la millor comparsa i a la millor disfressa amb temàtica lliure.

Com a guinda final els crevillentins i crevillentines, i totes aquelles persones que visiten el municipi aquest dia, podran gaudir del concert de “Ciudad Canalla” que actuarà a les 23 h en la Plaça de la Comunitat Valenciana.

Per al regidor de Festes i Turisme, Josep Candela, "estem creant un carnestoltes que naix en vocació de ser un referent a través d'un personatge local que és estimat encara en el nostre imaginari colectiu i estem segurs que les idees que poden tenir èxit són les que més ens fan sentir del nostre poble".

Pujar