elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El Museo «Mariano Benlliure» de Crevillent aconsegueix la «Q» de Qualitat Turística atorgada pel Govern d’Espanya

El Museo «Mariano Benlliure» de Crevillent aconsegueix la «Q» de Qualitat Turística atorgada pel Govern d’Espanya
  • El regidor de Patrimoni ha manifestat que l’Institut per a la Qualitat Turística Espanyola (ICTE) ha concedit tal distinció al museo crevillentí, després de practicar una auditoria i establir una molt bona nota, atorgant-li 926 punts sobre 1000»

El regidor de Patrimoni a l'Ajuntament de Crevillent, Antonio Candel*Rives, ha anunciat aquest dilluns que el Museu “Mariano Benlliure” ha aconseguit el distintiu “Q” de Qualitat Turística, després de passar una auditoria amb data del passat 3 de novembre. L'Institut per a la Qualitat Turística Espanyola (ICTE), organisme que concedeix tal distinció i dependent del Ministeri de Turisme del Govern d'Espanya, ha atorgat “una molt bona puntuació de 926 sobre 1000”, segons ha remarcat l'edil.

L'edil de Patrimoni ha manifestat que “la Q de Qualitat Turística és una marca de garantia amb un reconegut prestigi que exigeix el compliment d'uns requisits d'elevat nivell”. Per això, “el fet que el Museu “Mariano Benlliure” obtinga este reconeixement li atorga un prestigi i rigorositat, així com la promoció per part de la Secretaria d'Estat de Turisme i de les Comunitats Autònomes, alguna cosa que permetrà posar encara més en el mapa turístic i cultural espanyol al nostre singular museu”.

L'obtenció de la marca suposa fomentar la fidelització dels visitants, millorar la reputació i tindre un segell diferenciador. El mes de maig passat es va encarregar al personal del museu que iniciara les gestions per a obtindre la “Q” de Qualitat Turística. D'esta manera, s'ha implementat una sèrie de protocols i s'ha donat compliment a totes les certificacions tècniques necessàries de l'edifici, a més de dotar als empleats del museu d'un pla de formació amb la finalitat de passar una estricta auditoria externa.

Esta “Q” de Qualitat Turística concedida al museu crevillentí se suma a la que va renovar el mes de setembre passat l'Oficina de Turisme de Crevillent pel que el municipi compta des d'ara mateix amb estes dues certificacions.

Més informació sobre l’ICTE

Es tracta d'una institució fundada l'any 2000 que s'encarrega de la qualitat de les empreses i institucions vinculades al turisme. Aquest Institut desenvolupa el seu treball en quatre àmbits: La creació i revisió de les normes de qualitat; la certificació; la promoció de la marca i de les empreses i institucions que l'han obtinguda; i la formació en el sector amb cursos presencials i en línia.

Pujar