elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L’alcaldessa Lourdes Aznar i l’edil de Sanitat mantenen una primera reunió amb la nova comissionada de l’Hospital del Vinalopó

L’alcaldessa Lourdes Aznar i l’edil de Sanitat mantenen una primera reunió amb la nova comissionada de l’Hospital del Vinalopó
  • La recentment nomenada comissionada, la Dra. Blasco, vetlarà pel bon funcionament de l’àrea de Salut Elx-Crevillent

L'alcaldessa de Crevillent, Lourdes Aznar Miralles, i l'edil de Sanitat, María Jesús Alfonso Egea, han mantingut la primera reunió amb la recentment nomenada comissionada de l'Hospital del Vinalopó, la Dra. María Asunción Blasco Verdú. La primera edil ha afirmat que “la Dra. Blasco, nomenada per la Conselleria de Sanitat, és l'encarregada de vetlar pel bon funcionament de l'àrea de Salut Elx-Crevillent i,  per a això, exercix una labor d'inspecció sobre l'empresa concessionària que gestiona el servici a l'Hospital Universitari del Vinalopó i en el nostre Centre de Salut”.

Lourdes Aznar ha explicat que “Asunción Blasco és una persona molt coneguda en l'àmbit sanitari, amb un gran bagatge professional i que forma part del cos d'inspectors mèdics de la Generalitat Valenciana pel que coneix de primera mà i de manera interna el nostre Centre de Salut i l'Hospital”. La trobada, mantingut en les instal·lacions de l'Hospital del Vinalopó, ha servit per a posar sobre la taula les preocupacions que afecten el nostre municipi, abordant temes com l'atenció primària i l'ambulància. “Lluitarem de manera conjunta perquè els veïns puguen ser atesos amb el millor servici possible”, ha emfatitzat l'alcaldessa.

Per part seua, l'edil de Sanitat, María Jesús Alfonso, ha aprofitat l'ocasió per a explicar que, al marge d'esta reunió, s'ha pogut mantindre l'altra trobada anunciada fa uns dies amb l'objectiu de millorar la coordinació entre el Centre de Salut i les farmàcies en el nostre municipi. Dilluns passat va tindre lloc esta trobada, sol·licitat des de la Regidoria de Sanitat, en el qual la responsable del Centre de Salut, Dra. Ángela Guzmán Libreros, i la responsable d'Admissió, Verónica Ricarte Lara, van escoltar els problemes que tenien les farmàcies, sobretot a l'hora de comunicar amb el Centre de Salut. “La reunió creiem que va ser productiva i es va acordar anar repetint-la per a verificar que les propostes són efectives i agraïm la seua bona voluntat tant a les farmàcies i com al Centre de Salut ”, conclou l'edil de Sanitat.

Pujar