12 d’agost de 2020 12/8/20

L'Ajuntament de Crevillent presenta la seua nova imatge corporativa

L'Ajuntament de Crevillent presenta la seua nova imatge corporativa - (foto 1)
  • El manual d'identitat, aprovat per unanimitat en el ple de juny, permetrà la modernització i adaptació de la imatge oficial al món digital i podrà ser consultat en la web municipal a partir de demà

La Regidoria de Presidència i Relacions Institucionals ha presentat aquest matí davant els mitjans el nou manual d'identitat visual de l'Ajuntament de Crevillent, el qual es podrà consultar a partir de demà en la web municipal.

La nova imatge corporativa amb la qual s'identificarà a partir d'ara al Consistori i les seues diferents àrees va ser aprovada per unanimitat en el Ple del passat 29 de juny, comptant amb el suport de tots els grups que conformen la Corporació Municipal.

L'escut oficial de l'Ajuntament de Crevillent no ha patit cap canvi, per la qual cosa continuarà sent el mateix i utilitzant-se en les seues diferents versions: en color, colors metal·litzats, negre sobre fons clar i blanc sobre fons negre. I se li sumarà ara la marca institucional conformada pel símbol i el logotip, en la seua versió horitzontal i vertical, tant per a representar a l'Ajuntament com a les diferents regidories.

La regidora de Presidència i Relacions Institucionals, Noemí Candela, ha apuntat durant la presentació que aquesta nova identitat oficial té com a objectiu principal renovar i modernitzar la imatge de l'administració local, adaptant-la a les noves estètiques del món digital, i a més ajudarà a projectar a l'exterior una aparença més atractiva i contemporània de Crevillent. “Amb aquesta iniciativa pretenem fer un pas més en la renovació de la imatge d'un poble que, com tots nosaltres, també ha evolucionat”, afig l'edil.

Així mateix, la implantació i consolidació del manual d'identitat regularà a partir d'ara els aspectes visuals i gràfics (tipografia, colors, grandàries…) i conté les normes d'utilització, definint de manera completa, clara i senzilla els elements bàsics de la identitat gràfica i la gamma d'aplicacions d'ús més generalitzat.

Pujar