elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El Govern Municipal acaba amb un abocador incontrolat a Crevillent

El Govern Municipal acaba amb un abocador incontrolat a Crevillent
  • L'actuació conjunta de la Regidoria de Serveis Públics i la Direcció de Carreteres ha fet possible desmantellar el punt d'abocaments incontrolats conegut com “La Glòria”

MÉS FOTOS
El Govern Municipal acaba amb un abocador incontrolat a Crevillent - (foto 2)
El Govern Municipal acaba amb un abocador incontrolat a Crevillent - (foto 3)

Durant les jornades d'ahir i hui s'ha procedit a la neteja i el tancament perimetral del punt d'abocaments de la carretera Nacional 340 direcció a Albatera, que s'havia convertit en un abocador il·legal, on veïns i veïnes, tant de la localitat com de pobles veïns, acudien a tirar els seus residus i deixalles.

Noemí Candela, Regidora de Serveis Públics, ha indicat que és un gran pas per al municipi acabar amb un d'aquests punts, conegut com “La Glòria”, ja que és important erradicar d'arrel el problema dels abocaments incontrolats, treballant per convertir el municipi en un referent respecte a la neteja.

Cal recordar als veïns i veïnes de Crevillent, que el nostre municipi disposa d'un Ecoparc gratuït per als crevillentins i crevillentines on poden acudir a portar tots els seus estris, enderrocs o material que vulguen retirar dels seus habitatges. La recollida de residus es realitza els dilluns i els dijous i és necessari telefonar prèviament al 966 680 610 o al 900 121 879.

És responsabilitat de tots i totes que Crevillent evolucione per a arribar a tindre espais naturals ben conservats on no hi haja cap tipus d'abocament, afig Noemí Candela.

 

Pujar