elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

“Fervor i Passió a Crevillent” una exposició del pintor crevillentí Antonio Gómis

“Fervor i Passió a Crevillent” una exposició del pintor crevillentí Antonio Gómis
  • La Casa de Cultura Municipal acull aquesta mostra de pintura sobre Crevillent i la seua Setmana Santa, festivitat declarada d'interés turístic internacional

Divendres que ve, 24 de març a les 20:15 h. a la Casa Municipal de Cultura “José Candela Lledó”, tindrà lloc la inauguració de la exposició del pintor crevillentí Antonio Gómis amb el títol “Fervor i Passió a Crevillent”.

El regidor de Cultura, Jesús Ruiz, ha manifestat que “aquesta exposició és un just reconeixement a l'obra d'un gran artista local. Crevillent ha de bolcar-se amb els seus creadors, i per això cal dedicar-los espais perquè puguen exhibir les seues obres”.

Antonio és un pintor amb una prolífica trajectòria artística, en aquesta exposició ens presenta una mostra on es recullen obres de diversa temàtica, d'una banda, del Crevillent que ha conegut, i d'altra banda, una de les seues passions, la Setmana Santa.

Són nombrosos els premis que ha aconseguit en diferents convocatòries, consolidant-se com un artista amb plena dedicació a la pintura.

Des de la Regidoria de Cultura es convida a tots els crevillentins i crevillentines a gaudir d'aquesta exposició que es podrà visitar des del dia 24 de març al 22 d'abril, dins de l'horari habitual de la Casa de Cultura.

Pujar