elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Exposició “Vacuna’t amb la lectura”

Exposició “Vacuna’t amb la lectura”
  • Del 15 al 28 de desembre de 2020 a la Biblioteca Enric valor

La Fundació Bromera per al Foment de la Lectura i la Fundació FULL, amb la col·laboració de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport, han dissenyat l’exposició «Vacuna’t amb la lectura», formada per les vinyetes del còmic homònim realitzat per l’escriptor Pasqual Alapont i l’artista Xulia de Vicente per a la campanya «Llegim? 8-12 anys». L’objectiu és fomentar la lectura amb una història que demostra que llegir pot resultar molt divertit i té molts beneficis.

La mostra està integrada per setze panells enrotllables de 100 x 200 cm i de 50 exemplars de la revista Llegim?, que conté el còmic i un conjunt d’articles amb consells pràctics per a fomentar la lectura en familia, que es repartirà als primers 50 usuaris de la Biblioteca interessats.

«Llegim? 8-12 anys» és una campanya per a motivar la lectura en família i esdevé la continuació de la col·laboració iniciada per la Fundació Bromera i la Fundació FULL en 2019. El projecte forma part del Pla Valencià de Foment del Llibre i la Lectura (PVFLL) 2017-2020.

La campanya compta amb un espai web propi (www.llegim.org) on hi ha vídeos amb consells de famílies lectores i professionals del món cultural, recomanacions de llibres per a cada edat i fitxes amb activitats pràctiques per a realitzar en família, entre altres recursos.

Esta exposició està acompanyada d'altres activitats previstes des de la biblioteca com la campanya publicitària que està preparant per al foment de la lectura i una campanya especial de recomanacions de lectura que eixirà en les distintes xarxes socials.

Pujar