elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Detingut l'agressor de dues dones que practicaven senderisme a Crevillent

Detingut l'agressor de dues dones que practicaven senderisme a Crevillent
  • Al presumpte autor li constava una requisitòria de cerca i detenció per altres delictes violents per part del Jutjat d'Elx

La Guàrdia Civil d'Alacant ha detingut al suposat autor d'una agressió, que es va produir sense motiu aparent, a dues dones d'avançada edat, que practicaven senderisme en la localitat de Crevillent. Tan prompte com les dones van estar sota l'atenció dels sanitaris i van realitzar el seu trasllat a l'Hospital, la Guàrdia Civil va realitzar una batuda per la zona, localitzant al suposat autor i procedint a la seua detenció.

Entorn de les 08.30 hores del matí del passat dijous 2 de febrer, després de rebre avís d'una agressió en un camí de la localitat, la Guàrdia Civil de Crevillent va acudir al lloc de l'incident i es va entrevistar amb les víctimes, dues dones de 64 anys d'edat, els qui van informar de l'assalt d'un home que se'ls va tirar damunt i va colpejar a una d'elles. Les víctimes van ser auxiliades i la que va rebre els colps va ser traslladada a l'Hospital del Vinalopó d'Elx per les lesions que presentava.

Immediatament després d'auxiliar i ajudar al trasllat de la víctima, amb la descripció del suposat autor, la Guàrdia Civil va iniciar les labors de cerca, sent localitzat, detingut i traslladat a les dependències oficials per a la instrucció de les diligències. Se li imputa un delicte de lesions. Ha sigut posat a la disposició del Jutjat d'Instrucció número tres d'Elx, qui finalment ha decretat llibertat amb càrrecs.

Al detingut, de 46 anys d'edat i sense domicili conegut, li consten antecedents per altres fets similars als esdevinguts. A més, tenia en vigor una ordre de cerca i detenció dimanant del Jutjat penal número u d'Elx, anterior a aquests fets.

La víctima, amb lesions de relativa importància que, si bé no comporten gravetat, va ser donada d'alta i acompanyada a la Caserna de la Guàrdia Civil per a interposar denúncia.

Pujar