27 d’octubre de 2020 27/10/20

Crevillent serà seu provincial per a l'obtenció dels títols d'entrenador

Crevillent serà seu provincial per a l'obtenció dels títols d'entrenador - (foto 1)
  • El curs d'entrenador de futbol UEFA B s'impartirà únicament en dos municipis alacantins, un dels quals és Crevillent, i començarà el 16 de desembre

Crevillent serà una de les dues seus provincials en les quals es podrà realitzar el curs d'entrenador de futbol UEFA B, una titulació vàlida tant en l’àmbit nacional com en l’internacional.

La formació d'àmbit autonòmic constarà d'una part teòrica, que començarà el pròxim dia 16 de desembre a l'IES Macià Abela, i una part pràctica. Les classes pràctiques començaran a l'abril, després de la finalització de les teòriques, i es desenvoluparan a l'annex del Camp de futbol Enrique Miralles.

Dels més de 120 aspirants, només 40 alumnes podran accedir al curs en dues classes de 20 persones, i tindran preferència els alumnes residents a Crevillent. Per a poder realitzar aquesta formació és necessari haver finalitzat el nivell anterior, Nacional C (monitor).

Per al regidor d'Esports, Marcelino Giménez, és fonamental que totes les persones que estiguen com a responsables d'equips o clubs esportius compten amb la titulació d’acord amb la funció que realitzen, sobretot les que estiguen a càrrec de xiquets i xiquetes en edat de formació.

És per això, que des de la Regidoria d'Esports s'han reunit amb el director de l'escola d'entrenadors de la FFCV David Rangel Pastor i altres representants de la Federació de Futbol de la Comunitat Valenciana per a efectuar  les gestions necessàries i poder impartir aquesta formació als futurs entrenadors del nostre municipi, sense necessitat de desplaçament.

Marcelino Giménez ha mostrat la seua alegria que Crevillent, per primera vegada, haja estat elegida com a seu de la FFCV per al desenvolupament d'un curs d'entrenadors tan important i reconegut nacional i internacionalment i que aportarà grans beneficis tant als entrenadors com als esportistes de equips locals.

Pujar