elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Crevillent presenta la seua programació per a les festes patronals

Crevillent presenta la seua programació per a les festes patronals
  • Zoo, Ana Mena, Xavi Sarrià, Recycled J o Eugeni Alemany són alguns dels noms que actuaran amb les mesures de seguretat i restriccions que es dicten des de la Conselleria de Sanitat

MÉS FOTOS
Crevillent presenta la seua programació per a les festes patronals - (foto 2)
Crevillent presenta la seua programació per a les festes patronals - (foto 3)

L'Ajuntament de Crevillent ha presentat hui la seua programació per a les festes patronals per a setembre i octubre d'aquest 2021 i que complementarà els actes que des de l'Associació de Festes de Moros i Cristians es duran a terme. Encapçalant el cartell dels concerts estarà el grup valencià Zoo, Ana Mena, Xavi Sarrià, Recycled J o l'humorista Eugeni Alemany.

El regidor de Festes i Turisme, Josep Candela, ha volgut destacar el fort component local que té aquest cartell “amb pràcticament la meitat del cartell apostant per grups locals” i d'altra banda el disseny d'una programació que s'ha adaptat a les circumstàncies amb un pressupost molt més baix que en edicions anteriors “però mantenint la qualitat i abastant diferents grups musicals per a fer de les festes un element participatiu que abaste diferents edats o gustos de cara a un oci que des dels últims anys plena cada esdeveniment que s'anuncia”.

L'alcalde de Crevillent, José Manuel Penalva, ha destacat com d'atractiva és la programació i com serveix d'ajuda aquest tipus d'esdeveniments per a revitalitzar l'economia, fomentant el consum en comerços i hostaleria de la localitat. També ha volgut ressenyar que des que es van assumir les competències municipals per part del Govern del Canvi, aquesta ha sigut una àrea que ha connectat amb el que la població demanava a l'hora de tindre unes festes de les quals sentir-nos orgullosos i ha agraït a la regidoria el treball fet durant els últims mesos per a poder organitzar tot això malgrat la pandèmia.

Entre els grups locals actuarà Midnight Ryders, José Manuel Mas, The Puzzles, Pols, The Liverpool Band, Dekraneos o Els Teatrers. I un gran homenatge a Manolo Galvan que tindrà la seua pròpia presentació en els pròxims dies.

Les entrades per a Zoo, Ana Mena, Xavi Sarrià, Recycled J i altres actuacions estaran disponibles per a la seua compra en línia a partir del divendres, 10 de setembre, a les 12 hores, a través de la plataforma “Notikumi” que s'anunciarà en les xarxes socials de l'Ajuntament. Mentre que les entrades dels esdeveniments gratuïts es repartiran a la Casa de Cultura. Es publicarà els dies de recollida pròximament, amb l'antelació deguda perquè la població puga acudir amb temps a retirar-les.

Pujar