elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Crevillent potencia la comunicació directa amb la ciutadania a través d'un nou sistema d'incidències en la seua APP

Crevillent potencia la comunicació directa amb la ciutadania a través d'un nou sistema d'incidències en la seua APP
  • L'Ajuntament de Crevillent llança una campanya publicitària per a donar a conéixer la seua aplicació mòbil, en la qual s'ofereix un servei més fluida entre el veïnat i l'administració

  • En ella es poden enviar incidències sobre neteja o desperfectes en la via pública, entre molts altres, i portar un seguiment de la seua tramitació via SMS

MÉS FOTOS
Crevillent potencia la comunicació directa amb la ciutadania a través d'un nou sistema d'incidències en la seua APP - (foto 2)

Amb l'objectiu de salvar la bretxa comunicativa entre la ciutadania i l'administració pública, des de la Regidoria de Serveis Públics, s'ha posat al servei de la població una millora en l'aplicació mòbil de l'Ajuntament de Crevillent. Amb ella, es poden enviar incidències relacionades amb l'estat de neteja de la via pública, entre altres matèries, i portar un seguiment de les actuacions que es realitzen sobre aquest tema.

Amb la finalitat de donar a conéixer aquest nou exercici de transparència, immediatesa i eficàcia administrativa, des de Serveis Públics s'ha preparat una sèrie de vídeos que formen part d'una campanya publicitària. Es pretén així que, tots els crevillentins i crevillentines sàpien com donar avís de qualsevol estri o brutícia que observen en la via pública.

La regidora de Serveis Públics, Noemí Candela, ha declarat hui que “creiem que és molt important que la ciutadania participe i col·labore a mantindre el nostre municipi més net i més verd per la qual cosa és essencial que els ciutadans i ciutadanes de Crevillent participen en aquesta mena de coses tan dinàmiques per a poder solucionar al més prompte possible aquestes situacions”. A més, afig que estan treballant per a millorar el servei de neteja, i tenen com a objectiu atendre totes i cadascuna de les incidències rebudes.

A pesar que l'aplicació mòbil ja existia, es trobava desfasada, amb aquesta nova versió quan es mana una incidència es rep un missatge confirmant que aquesta està registrada. Cada vegada que ocorre un canvi en l'estat de les incidències, s'envia un missatge perquè el ciutadà o ciutadana, puga portar un seguiment de la situació, garantint així que la informació fluïsca fàcilment entre l'usuari o usuària i l'Ajuntament.

Obtindre les aplicació en el telèfon o tauleta, és tan senzill com entrar en la “Play Store”, o en l'Apple Store i teclejar “Ajuntament de Crevillent”. Després de descarregar l'APP de manera totalment gratuïta, ja es pot fer ús d'aquest nou servei digital que contribueix amb la línia de modernització dels últims anys. A més, podràs consultar tota la informació d'actualitat sobre el municipi, tant de notícies com d'esdeveniments culturals i formatius.

Cal destacar que, simplement obrint l'APP, a dalt del tot apareix l'opció d'enviar incidències. Una vegada iniciat el procés, pots afegir fotos i vídeos si ho desitges. És important també, que malgrat la seua senzillesa, ajudem els nostres majors a fer ús d'aquest nou servei digital.

Pujar