elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Crevillent il•lumina les festes amb novetats per a fomentar el Nadal i el turisme

Crevillent il•lumina les festes amb novetats per a fomentar el Nadal i el turisme
  • La nova contractació anual de llums inclou nous carrers i nous elements amb la mirada posada en l'atracció del turisme i el foment del consum local

MÉS FOTOS
Crevillent il•lumina les festes amb novetats per a fomentar el Nadal i el turisme - (foto 2)

Este matí s’ha plantat l’arbre de 15 metres que regna al centre la Plaça de la Constitució com a element central dels canvis que s’estan duent a terme, com ja ha passat amb la ubicació del nou Betlem municipal. Amb això durant esta setmana s’instal•laran totes les novetats que porta l’Ajuntament este 2021.

Entre elles l’ampliació de carrers on no havia il·luminació de Nadal. Així carrers com Salut, Àngel, Serrano, Boquera Calvari, Reis Catòlics o Avinguda de la Llibertat, tindran llums en una aposta per posar en valor els barris del nord de Crevillent que fins ara havien estat oblidats en estes dates.

Altre canvi serà la instal·lació de llums en l’Avinguda Sant Vicent Ferrer, amb 30 palmeres il·luminades que donaran la benvinguda al poble, sent esta avinguda l’aparador dels visitants que passen per la nostra localitat i sent esta una demanda que els comerços de l’avinguda ens havien fet arribar en anys anteriors.

Un altra novetat serà la instal·lació d’una gran caixa de regal de 5 metres visitable en la Plaça de la C. Valenciana. Una proposta que pensen des del govern serà més atractiva a l’hora de poder-se fotografiar de millor manera que l’arbre anterior, que no tenia perspectiva al no anar directament en el sòl de terra.

Altre atractiu visitable serà un Betlem fet de figures de llums que estarà instal·lat a la Plaça Macià Abela a les portes de l’Església de la Santíssima Trinitat, fomentant de nou la sensibilitat en enclavaments que fins ara no havien tingut este oportunitats.

A més a més, el contracte passa a ser anual i inclourà contractes que fins ara es feien fora del contracte anual. Com és la il·luminació del Mercat Medieval i tota la instal•lació de il·luminació que es fa en la Barraca Municipal. Des de la Regidoria de Festes han informat que fins ara tots estos pagaments es feien al marge del contracte anual, ja que el contracte tenia sis anys d’antiguitat i estava desfasat tant en preus com en localitzacions que al final anaven sumant-se al preu inicial. “D’esta manera regularitzem tota la contractació pel que respecta a la il·luminació anual dels carrers de Crevillent”.

El regidor de Festes, Josep Candela, ha indicat que “considerem que estem invertint en el nostre poble, fomentant no només l’autoestima i els canvis que ens demanava la gent, sinó demostrant que amb idees es pot fer una gestió dels recursos que multipliquen els ingressos de la població. A més, creiem fermament que hem fet justícia amb carrers i barris que fins ara havien estat oblidats en este aspecte i per això ho hem solucionat una vegada s’ha acabat l’anterior contracte”.

Per últim, com sempre, la regidoria es mostra una vegada més oberta a les propostes i opinions que les veïnes i veïns ens facen per a millorar any rere any el nostre poble i la seua projecció a l’exterior.

Pujar