elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Crevillent estrena les noves pistes de vòlei i futbol platja

Crevillent estrena les noves pistes de vòlei i futbol platja
  • Aquestes instal·lacions esportives ja estan a la disposició de la ciutadania al Poliesportiu Félix Candela i es complementaran amb la construcció de la Piscina d'Estiu i una zona d’skate park

  • Es tracta d'un camp de futbol d'arena de platja que es pot dividir en dues pistes de voleibol-platja, tots amb les mesures reglamentàries per a poder ser utilitzats en competicions oficials. S'ha actuat també en les pistes de pàdel per a ampliar el serv

MÉS FOTOS
Crevillent estrena les noves pistes de vòlei i futbol platja - (foto 2)
Crevillent estrena les noves pistes de vòlei i futbol platja - (foto 3)
Crevillent estrena les noves pistes de vòlei i futbol platja - (foto 4)

L'Ajuntament de Crevillent ha posat en marxa hui mateix un nou servei esportiu. En aquest cas són dues pistes de vòlei poliesportiu que es converteixen en una gran de futbol en arena de platja, i que a partir d'ara estaran a la disposició dels usuaris i usuàries al Complex Poliesportiu Félix Candela.

L'alcalde de Crevillent, José Manuel Penalva, i el regidor d'Esports, Marcelino Giménez, van visitar ahir el poliesportiu amb l'objectiu de revisar les instal·lacions després de la fi de les obres i davant l'imminent inici del seu funcionament.

L'alcalde  ha afirmat que aquesta és “una instal·lació nova que suposa una ampliació de l'oferta esportiva per als crevillentins i crevillentines i està completament connectada amb el terreny on se situarà la futura Piscina d'Estiu”, que està previst que es comence a construir abans de finalitzar l'any, i també es complementarà amb la construcció d'una zona d’ skate park.

Segons ha indicat el regidor d'Espais Públics, Marcelino Giménez, totes les pistes compten amb les mesures reglamentàries amb l'objectiu de poder acollir competicions oficials i s'ha instal·lat una zona de dutxes. Aquest espai també permet ser utilitzat com dues pistes de pàdel platja, i acollir activitats lúdiques com jocs organitzats a les escoles esportives municipals i exercicis de preparació física.

D'altra banda, des de la Regidoria d'Esports destaquen que amb aquesta obra que acaba de finalitzar s'ha procedit a l'aprofitament de dues antigues pistes de pàdel que no tenien ús perquè el seu estat no era l'adequat a causa de la seua mala ubicació, i s'ha habilitat el servei d'una tercera pista de pàdel en el municipi, que ja pot ser utilitzada pels usuaris i usuàries.

“Aquest equip de Govern sempre ha tingut una visió de present i futur per a Crevillent, abans es construïen instal·lacions esportives que es quedaven xicotetes abans, fins i tot, que començaren a utilitzar-se. En un poble d'interior com el nostre és important que comptem amb una piscina i, des d'Esports vam creure que era molt interessant complementar-ho amb pistes d'arena. Mirant al futur aquestes pistes d'arena de platja es connectaran amb la piscina, que estarà a tan sols uns escassos metres. Des de la regidoria continuarem treballant perquè les instal·lacions esportives de Crevillent es convertisquen en un referent en l’àmbit provincial”, ha afirmat l'edil.

Des d'Esports informen que el preu per ús d'aquestes noves instal·lacions serà d'11 €/hora per a menors i 15 €/hora per a adults en el camp de futbol platja, i de 6€/hora per a menors i 8€/hora per a persones adultes en les pistes de vòlei. Les pistes de voleibol platja i les de pàdel es poden reservar des de hui a través de la web: https://pmdcrevillent.deporsite.net/, mentre que la de futbol platja estarà disponible per a la seua reserva en les pròximes setmanes.

Pujar