24 de novembre de 2020 24/11/20

Crevillent entrega bates a cinc hospitals de la província

Crevillent entrega bates a cinc hospitals de la província - (foto 1)
  • L'Ajuntament realitza el repartiment de les bates elaborades per voluntaris i empreses de Crevillent a l'Hospital de Torrevella, l’Hospital del Vinalopó, l’Hospital General d'Elx, l’Hospital General d'Elda i a l'Hospital General d'Alacant

MÉS FOTOS
Crevillent entrega bates a cinc hospitals de la província - (foto 2)
Crevillent entrega bates a cinc hospitals de la província - (foto 3)

L'Ajuntament de Crevillent ha fet lliurament aquest dijous al voltant de 1.500 bates protectores elaborades per més de 60 voluntaris i voluntàries, amb material donat per les empreses de la localitat, per a contribuir a la protecció del personal sanitari enfront del COVID-19.

El lliurament es va realitzar durant la vesprada d'ahir a la Casa Consistorial a diversos sanitaris de Crevillent, que seran els encarregats de repartir aquest material entre els seus respectius hospitals. Un fet que, segons el regidor d'Espais Públics, Marcelino Giménez, pretén servir de reconeixement a tots els crevillentins i crevillentines que estan treballant als centres sanitaris i que es troben en primera línia contra el coronavirus, així com en agraïment a la gran tasca que estan desenvolupant des del primer dia d'aquesta pandèmia.

Concretament, les bates seran repartides entre cinc hospitals de la província: Hospital Universitari de Torrevella, Hospital Universitari del Vinalopó, Hospital General Universitari d'Elx, Hospital General Universitari d'Elda “Virgen de la Salud” i Hospital General Universitari d'Alacant.

Des de la Regidoria d'Espais Públics agraeixen immensament la col·laboració de tots els veïns i veïnes que han participat voluntàriament en aquesta iniciativa i aquells que hui en dia volien unir-se a la confecció i no els ha sigut possible. “Des de l'Ajuntament continuarem coordinant i estant pendents de qualsevol forma per ajudar a la nostra gent”.

Marcelino Giménez ha destacat que, amb aquesta iniciativa, els crevillentins i crevillentines han deixat a un costat les seues creences i posicionament polític, quedant clar que la seua col·laboració i disposició en aquesta crisi sanitària està per damunt de tot. “Aquest virus i aquesta pandèmia no entenen d'idees ni colors, tenim un enemic comú i es combat millor estant tots a l'una i col·laborant junts, i un bon exemple ha sigut aquesta iniciativa”.

“Amb la donació d'aquestes bates volem servir de transmissor de l'agraïment que la nostra població vol donar a tot el personal sanitari. Els veïns i veïnes de Crevillent volen als seus sanitaris, i per damunt de tot volen protegir-los i agrair-los el treball que estan realitzant. La societat crevillentina s'ha bolcat en aquest projecte, que ha sigut molt emocionant i que ha ratificat una vegada més que el més important que té el nostre poble és la seua gent” afirma l'edil.

A més, l'Ajuntament afirma que donarà bates a la residència de majors “La Purísima”, i màscares i pantalles facials protectores al centre educatiu i assistencial de menors la Caseta de Repòs, on actualment hi ha quatre crevillentins treballant. S'informa també que qualsevol sanitari de la localitat que necessite bates i estiga treballant en algun centre de salut o hospital en el qual inicialment no es reparteixen les bates, que no dubte a posar-se en contacte amb l'Ajuntament, ja que es guardarà una quantitat determinada per a aprovisionar a qui el necessite.

Pujar