elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Crevillent i Ecovidrio animen al reciclatge de vidre en les festes de Moros i cristians mitjançant la campanya “La reconquesta del vidre”

Crevillent i Ecovidrio animen al reciclatge de vidre en les festes de Moros i cristians mitjançant la campanya “La reconquesta del vidre”
  • En aquesta edició participen trenta municipis de la Comunitat Valenciana que competiran per ser la població que més s'involucre amb el reciclatge de vidre durant les festes de 2022

MÉS FOTOS
Crevillent i Ecovidrio animen al reciclatge de vidre en les festes de Moros i cristians mitjançant la campanya “La reconquesta del vidre” - (foto 2)

L'Ajuntament de Crevillent i Ecovidrio llancen la campanya “La reconquesta del vidre”, que consisteix en una competició en la qual participen una trentena de poblacions, l'objectiu és vore quina és la que més recicla en funció del nombre de festers i festeres.

La campanya pretén inculcar a la ciutadania de Crevillent, i especialment a les comparses, la importància de separar selectivament els residus d'envasos de vidre durant el transcurs de les festes. Per a això, s'ha fet lliurament de poals amb rodes per a facilitar la tasca de reciclar i s'han decorat contenidors amb la imatge d'aquesta iniciativa.

A més, els dies 1 i 2 d'octubre, educadors ambientals informaran festers i altres integrants del veïnat sobre la importància de reciclar vidre, així com dels seus beneficis ambientals. També col·laboraran de manera conjunta amb les comparses per a facilitar-los el reciclatge dels seus envasos de vidre. Amb l'objectiu de motivar els locals a atendre correctament els educadors ambientals i animar-los a emprendre aquesta tasca, s'entregarà com a obsequi un original portamàscares.

En aquesta edició de “La reconquesta del vidre” participen una trentena de municipis de la Comunitat Valenciana, els quals competiran per a ser la població que més s'involucre amb el reciclatge de vidre durant les festes, incloent-hi la difusió de la campanya. Els guanyadors de cada categoria en què es divideix el concurs (Atabales, Darbukas i Dolçaines) rebran un trofeu que els acredita com el municipi més reciclador de les festes. Crevillent participa en la categoria Atablaes, que engloba municipis amb més de 2.500 festers i festeres.

Totes les comparses implicades activament en la campanya i que reciclen correctament els residus d'envasos de vidre, entraran en el sorteig d'un dispensador de vidre exclusiu amb la imatge de la campanya. D'altra banda, també es realitzaran sis promocions en línia en el web www.lareconquistadelvirio.es amb preguntes sobre reciclatge d'envasos de vidre i les festes de Moros i Cristians. En aquestes promocions, els participants que responguen correctament les preguntes podran guanyar un exclusiu minigú de “La reconquesta del vidre”.

Pujar