elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Crevillent detalla les activitats de final de curs en el centre de majors Parc Nou

Crevillent detalla les activitats de final de curs en el centre de majors Parc Nou
  • Els tallers es duran a terme fins a mitjan mes de juny, entre els quals es podrà gaudir de taller de zumba, ioga facial i relax, taller de guitarra, taller de teatre, entre molts altres

MÉS FOTOS
Crevillent detalla les activitats de final de curs en el centre de majors Parc Nou - (foto 2)
Crevillent detalla les activitats de final de curs en el centre de majors Parc Nou - (foto 3)
Crevillent detalla les activitats de final de curs en el centre de majors Parc Nou - (foto 4)

La Regidoria de Benestar Social i Família ha organitzat un ampli ventall d'activitats pel final de curs 2024 en el centre de majors Parc Nou que van començar el passat 22 de maig i es duran a terme fins a mitjan mes de juny. Entre els tallers que es podrà gaudir està el taller de zumba, ioga facial i relax, taller de guitarra, taller de teatre, entre molts altres.

El taller que va obrir el ventall d'activitats va ser el Taller d'Imatge Personal dimecres passat 22 de maig. La pròxima activitat està programada per al dilluns 27 de maig a les 11.00, on Juan Miguel, coordinador Pla Major de la Guàrdia Civil, realitzarà una xarrada sobre la ‘Seguretat en contractacions de viatges i l'habitatge en vacacions’. Entrant ja al juny, dimarts 4, de 9.00 a 11.00 es realitzarà el Taller ‘Reir i Sanar’ impartit a la sala de jocs del Centre de Majors. El dijous 6 de juny a la vesprada de 17.00 a 18.00 hores i el divendres 7 de juny de 9.00 a 12.00 s'impartirà el taller de ioga facial i relax en el saló polivalent del centre i on els assistents hauran de portar oli facial. A més, el dijous 6 també es durà a terme l'actuació del cor, taller de guitarra i el taller de teatre amb l'obra “Els Inquilins” a les 19.00 hores a la Casa Municipal de Cultura “José Candela Lledó”.

El dilluns 10 de juny es realitzarà el taller de zumba al pati del Centre de Majors a les 10.00 hores. Per al dimecres 12 de juny a les 9.30 hores està preparat el taller de sòl pelvià i molèsties a l'esquena, que es durà a terme a la sala de jocs del centre. Finalment, i per a tancar aquest gran ventall d'activitats proposades per la regidoria de Benestar Social i Família, el divendres 14 de juny a les 20.30 hores en el Passeig del Calvari tindrà lloc la festa fi de curs amb actuacions del taller de chikung i taller de ball de saló, amb sopar de cabaset i ball amb música en directe amb l'orquestra “La Cocktel”

La regidora de l'àrea, María Jesús Alfonso Egea, ha manifestat que “esperem que totes les persones que assistisquen gaudisquen de les activitats igual que els i les integrants del centre han gaudit preparant-les. És motiu d'orgull veure la passió i l'amor amb el qual els veïns i veïnes més veterans del nostre municipi creen aquestes actuacions”.

Pujar