elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Crevillent acull aquest diumenge una donació de sang extraordinària per Mig Any en el Centre Jove

Crevillent acull aquest diumenge una donació de sang extraordinària per Mig Any en el Centre Jove
  • La campanya ”Desfila per una bona causa. Fes que aquestes festes sumen”, organitzada pel Centre de Transfusió de la Comunitat Valenciana i l'Ajuntament, en col·laboració amb l'Associació de Moros i Cristians, tindrà lloc el diumenge 18 d'abril

MÉS FOTOS
Crevillent acull aquest diumenge una donació de sang extraordinària per Mig Any en el Centre Jove - (foto 2)

”Desfila per una bona causa. Fes que aquestes festes sumen” és l'eslògan de la XVIII campanya de donació de sang organitzada pel Centre de Transfusió de la Comunitat Valenciana (CTCV) al costat de l'Ajuntament i amb la col·laboració de l'Associació de Moros i Cristians de Crevillent i la “Hermandad de Donantes de Sangre”, amb motiu del Mig Any.

Aquest esdeveniment solidari, presentat en el Casal Fester durant la vesprada d'ahir, es desenvoluparà diumenge que ve 18 d'abril en el Centre Jove de Crevillent, amb un horari de 9.30 a 13.30 hores. En les seues 18 edicions ha sumat un total de 2.532 donacions, comptant amb un total de 107 persones l'any anterior, un nou èxit de donacions en la localitat.

La Regidoria de Sanitat recorda que es continuen mantenint les mesures d'higiene i seguretat amb el control d'accés per a evitar cues, l'aplicació de gel hidroalcohòlic i el compliment de la distància de seguretat entre els donants per a garantir, en tot moment, una donació segura.

Des del Centre de Transfusió agraeixen el compromís i la il·lusió mostrada per l'Ajuntament i l'Associació de Moros i Cristians i el suport i excepcionalitat dels donants de Crevillent, que fan que siga possible aconseguir les donacions de sang necessàries en aquests moments.

A més, el CTCV recorda que la província necessita 250 donacions de sang tots els dies per a atendre la demanda dels hospitals i que els requisits per a donar sang són: tindre entre 18 i 65 anys, pesar més de 50 kg i estar bé de salut. La sang no es pot fabricar i és la peça clau per al tractament, la recuperació i la vida de molts pacients, i això s'aconsegueix gràcies a les donacions periòdiques dels donants i a la participació en aquests esdeveniments.

Pujar