6 de juny de 2020 6/6/20

Comença el concurs “Crevillent D’Tapes 2020”

Comença el concurs “Crevillent D’Tapes 2020” - (foto 1)
  • Vint-i-un bars, restaurants i cafeteries de Crevillent s'uneixen al concurs local de tapes que arranca aquest dissabte 15 de febrer i que es podrà gaudir fins al dijous 19 de març

Arranca l'XI concurs “Crevillent D’Tapes" organitzat per la Regidoria d'Economia Sostenible i que es podrà gaudir des de dissabte que ve 15 de febrer fins al dijous 19 de març.

Durant més d'un mes els bars, restaurants i cafeteries oferiran als clients 35 tapes diferents a un preu assequible de 1,50€. A més, la tapa es podrà acompanyar d'una cervesa o una copa de vi per només 1,20 € més. Els llibrets amb l’horari de les tapes es podran aconseguir en tots els establiments participants i en l'Agència de Desenvolupament Local.

En aquesta edició participaran 21 locals concursants, quatre més que l'any passat. Els locals adherits que inclouran entre els seus productes tapes exclusives són Absenta, Casa Pons, D'Tapes, El Vasco, Guill Plaza, Hermanos Ortíz, La caña, La nueva taberna,La picaeta de dalt, Mariachi, Studio Café, Tertulia, Barra José, Briz Café, Candilejas, Casa Tomás, El Príncipe i els restaurants El Rincón, Estrella de África, Josubel i Las Palmeras.

En aquest tradicional concurs culinari els clients podran optar a grans premis, entre els quals es troba el pes de l'afortunat en cervesa, un pernil, un sopar per a dos, i obsequis en metàl·lic. Per a participar en el sorteig s'haurà de degustar les tapes i segellar els llibrets de participació en almenys 10 establiments integrants, emplenar les dades sol·licitades amb les valoracions de les tapes i introduir el llibret en una de les urnes situades en l'Agència de Desenvolupament Local (C/ Blasco Ibáñez, 8) o a la Casa Municipal de Cultura “José Candela Lledó” (C/ Llavador, 9).

Els 6 premis que se sortejaran són:

  • Primer premi: 200€
  • Segon premi: 100€
  • Tercer premi: 50€
  • Quart premi: El teu pes en cervesa
  • Cinqué premi: Un pernil

Sisé premi: Un sopar per a dos persones en qualsevol dels establiments concursants per al guanyador del “Miniconcurs a la millor fotografia de tapa en Instagram”. Per a participar s'hauran d'incloure els hastags #Crevillentdtapes20 i #*Miravore i el nom del local on s'està degustant la tapa, així com nomenar a @decrevillent.

El recompte dels vots per a conéixer l'establiment guanyador del concurs es realitzarà durant la setmana del 23 al 27 de març de 2020, fent-se públic el resultat en la “Gal·la Crevillent D’Tapes” que se celebrarà el dissabte 29 de març a les 19.30 hores a la Casa de Cultura i on també es durà a terme el sorteig dels premis entre els clients que hagen complit els requisits.

La regidora d'Economia Sostenible, Estefanía Salinas Peral ha afirmat que aquesta activitat compta amb una gran participació, tant per part del sector hostaler com per part dels clients, i permet conéixer l'oferta gastronòmica actual a Crevillent, així com promoure l'economia local amb la visita i consum en bars, cafeteries i restaurants de la localitat.

Pujar