elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Els Bons Consum Nadal de Crevillent s'aproven en Ple

Els Bons Consum Nadal de Crevillent s'aproven en Ple
  • Comptaran amb una aportació econòmica de la Diputació d'Alacant de 146.000 euros i 90.000 euros de l'Ajuntament de Crevillent

  • La campanya es desenvoluparà del 14 al 30 de desembre, mentre que els comerços es poden adherir des de hui, 7 de desembre

MÉS FOTOS
Els Bons Consum Nadal de Crevillent s'aproven en Ple - (foto 2)

La Corporació municipal de l'Ajuntament de Crevillent ha celebrat hui, dimecres 7 de desembre de 2022, una sessió extraordinària i urgent en el Saló de Plens de la Casa Consistorial, en la qual s'ha aprovat la convocatòria i les bases reguladores de la subvenció municipal per al programa d'ajudes econòmiques corresponents a la campanya Bons Consum Nadal.

Tal com ha explicat el primer tinent alcalde i regidor d'Indústria, Comerç i Mercats, Manuel Penalva Alarcón, aquesta vegada la iniciativa comptarà amb una aportació de 146.000 euros de la Diputació d'Alacant i 90.000 euros de fons propis municipals, ascendint així a un muntant total de 236.000 euros.

Aquesta serà la segona campanya de bons que es realitze en el municipi crevillentí; en aquesta ocasió amb l'objectiu d'afavorir les compres i impulsar l'economia local durant el període nadalenc, donant suport així als comerços locals.

Segons l'edil, en aquesta ocasió els bons seran per import de 10, 20 i 50 euros, perquè van ser els tipus més utilitzats en la campanya anterior. Així mateix, el límit per persona serà de 50 euros, en lloc de 100, amb l'objectiu d'arribar a més gent. Els requisits per a poder accedir a ells són estar empadronat a Crevillent i ser major d'edat; els bons aniran associats a un DNI o NIE.

La campanya es desenvoluparà del 14 al 30 de desembre i els comerços es poden adherir a ella des de hui mateix. A més, en aquesta ocasió només s'atendrà presencialment en l'ADL a persones d'edat igual o superior als 60 anys i que no hagen pogut obtindre aquests bons de manera telemàtica per a combatre la bretxa digital.

Pujar