elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La Biblioteca “Enric Valor” de Crevillent celebra el Dia Internacional del Llibre amb el lliurament de premis del Concurs de Marcapàgines

La Biblioteca “Enric Valor” de Crevillent celebra el Dia Internacional del Llibre amb el lliurament de premis del Concurs de Marcapàgines
  • L'activitat es durà a terme durant el matí del dia 23 d'abril , on els alumnes guanyadors acudiran acompanyats de les seues classes, per a rebre el premi i participar amb els seus companys en l'activitat de foment lector “L'illa del Tresor”

MÉS FOTOS
La Biblioteca “Enric Valor” de Crevillent celebra el Dia Internacional del Llibre amb el lliurament de premis del Concurs de Marcapàgines - (foto 2)

La Biblioteca Municipal “Enric Valor”, dependent de la Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Crevillent, celebra dimarts que ve dia 23 d'abril, el Dia Internacional del Llibre amb el lliurament de premis als guanyadors del Concurs de Marcapàgines 2024. En aquesta edició han participat 63 alumnes dels centres educatius de la localitat, resultant guanyadores Ángela María Pascual Manchón, del CEIP Francisco Candela, i Inés Akhnati El Inano, del CEIP La nostra Senyora de l'Esperança, de 10 i 11 anys respectivament. Totes dues guanyadores acudiran a la Biblioteca Municipal acompanyades de les seues classes, per a rebre el premi i participar amb els seus companys en l'activitat de foment lector “L'illa del tresor”, dirigida per Emma Lobo.

En la sessió se'ls donarà a conéixer l'apassionant, encara que curta vida, de R. L. Stevenson i se'ls mostraran les diferents edicions de l'obra que es tenen a la Biblioteca, tant infantils com per a adults. Se'ls introduirà en com era la vida en els vaixells de l'època, què menjaven, com dormien, les malalties que contreien els mariners a bord, y moltes més coses. També podran conéixer la vida pirata a través de coneguts pirates de l'època, el seu mode de vida, la diferència amb els corsaris i els perills als quals es trobaven. L'objectiu principal de la sessió és provocar la curiositat dels assistents cap al món pirata en general i cap a “L'illa del Tresor” en particular, de manera que els desperte l'interés per l'obra de l'autor.

Tant la regidora de Cultura, Mónica San Emeterio, com la directora de la Biblioteca Municipal, Ana Satorre, agraïxen als centres escolars la participació en el concurs i els animen a fomentar que el seu alumnat continue participant en les activitats culturals programades.

Pujar