elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Arriba la «Festa Fi d´Estiu» amb el megatobogan aquàtic de 100 metres al carrer Boquera Calvari a Crevillent

Arriba la «Festa Fi d´Estiu» amb el megatobogan aquàtic de 100 metres al carrer Boquera Calvari a Crevillent
  • Entre altres activitats planificades, una Festa de l´Espuma, una Festa Pirata i tallers de manualitats

MÉS FOTOS
Arriba la «Festa Fi d´Estiu» amb el megatobogan aquàtic de 100 metres al carrer Boquera Calvari a Crevillent - (foto 2)

La Regidoria de Joventut a l'Ajuntament de Crevillent anima a la participació de l'última activitat programada dins de la present edició del “Estiu Actiu”. Es tracta de la “Festa Fi d'Estiu” que se celebrarà aquest pròxim cap de setmana durant els dies dissabte 26 i diumenge 27 d'agost en el Passeig del Calvari.

Així, aquest pròxim dissabte entre les 9.30 i les 12.30 hores es podrà gaudir d'un tobogan aquàtic inflable. A més, a les 10.30 hores els més xicotets gaudiran de la “Festa de l'Espuma”. Ja a la vesprada, hi haurà tallers de manualitats per a fer el teu pròpia cometa i tragaboles entre les 19.00 i 21.00 hores . Com a tancament a les activitats del dissabte, des de les 21.00 hores, se celebrarà la “Festa Pirata” que es prolongarà fins a les 22.00 hores.

El diumenge, com a colofó a aquest cicle d'activitats, s'ha programat, entre les 9.00 i les 13.00 hores, el megatobogan aquàtic de 100 metres al carrer Boquera del Calvari. Aquesta activitat comptarà amb monitors, música i animació.

“És la millor manera de posar el fermall a aquest “Estiu Actiu”, després d'haver desenvolupat durant els passats dissabtes del mes d'agost un programa variat d'activitats en el qual hi ha hagut entreteniment i un oci sa per als nostres joves”, ha explicat l'edil de l'àrea Pedro García Magro, qui ha avançat que s'estan remenant dates alternatives per a reprendre l'activitat de la “Ecoruta Nocturna”, suspesa el passat 12 d'agost per les altes temperatures i pel risc extrem d'incendis forestals en aqueixes dates.

Pujar