elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Arriba «Family Chef», la iniciativa per a fomentar la convivència familiar entre fogons

Arriba «Family Chef», la iniciativa per a fomentar la convivència familiar entre fogons
  • Hi haurà una fase prèvia d’inscripció en la qual les famílies es gravaran elaborant les seues receptes i les cinc famílies més votades pel públic cuinaran en la final programada per a la vesprada del pròxim 25 de maig en el Passeig del Calvari

MÉS FOTOS
Arriba «Family Chef», la iniciativa per a fomentar la convivència familiar entre fogons - (foto 2)

La regidora de Família a l'Ajuntament de Crevillent, María Jesús Alfonso Egea, ha anunciat este dimarts el llançament del concurs familiar de cuina “Family Chef”, que tindrà la seua fase final en el Passeig del Calvari durant la vesprada del pròxim 25 de maig. Esta activitat ha obert el seu termini d'inscripcions presencials en el Centre Jove “Juan Antonio Cebrián” fins al pròxim 5 de maig. L'edil ha manifestat que “aquesta iniciativa, emmarcada el mes de maig que serà el mes de la família, pretén fomentar els valors familiars i convertir-se en una activitat en la qual puga participar tota la família, des d'avis, cosins, nets, fills…”.

La regidora ha apuntat que el concurs consta de dos fases. La primera d'elles és la fase prèvia en la qual els interessats tindran fins al pròxim 5 de maig per a formalitzar la inscripció presencial en el Centre Jove; data que també serà límit per a enviar un vídeo, d'una duració màxima de quatre minuts, que continga una presentació de la família participant, la recepta i ingredients, una part del procés del cuinat i el resultat final de l'elaboració. Este vídeo editat s'haurà d'enviar al número de telèfon habilitat per a l'ocasió 688 79 15 78. “En eixos vídeos busquem la diversió, la convivència, el gaudi i l'alegria de participar tota la família”, ha apuntat l'edil, qui ha subratllat que “es tindran en compte en les votacions les primeres 25 inscripcions”.

A partir d'ací, es realitzaran les votacions entre el 6 i 14 de maig, depositant el teu vot per la família favorita en l'urna que estarà col·locada en el Centre Jove de dilluns a diumenge, així com donant “m'agrada” en les publicacions de vídeos que realitzarà Cableworld Tele Crevillent. El resultat de les votacions es revelarà el pròxim 15 de maig, el Dia de la Família, moment en el qual les cinc famílies més votades es convertiran en les finalistes per a l'esdeveniment del 25 de maig en el Passeig del Calvari a partir de les 18.00 hores. El dia de la final, a més del concurs, hi haurà tallers familiars, música, sortejos, posat de begudes solidari en benefici d'una associació crevillentina.

María Jesús Alfonso ha apuntat que en la final es valorarà, a més de la diversió que brinden les famílies, l'ús de productes locals, la complexitat de la recepta i el sabor i presentació finals, sent el temps d'elaboració del plat de 90 minuts.

La regidora ha aprofitat l'ocasió per a agrair la col·laboració d'empreses locals perquè este esdeveniment siga possible i ha animat a més negocis que desitgen sumar-se a aquest projecte al fet que contacten amb l'Ajuntament a través del telèfon 965 40 15 26 en l'extensió 458 o en les oficines de la Regidoria de Família, situades en el Centre de Majors Parc Nou. “Vull agrair la col·laboració de Cableworld Tele Crevilent, Alannia Costa Blanca, Associació de Comerciants (ACEC), La Caña, Bar El Barranc, Eclipse, B’bitos per als xiquets, Pescados Martínez, Crevinet, Feli Davó, Fusión Café, Joyería Spirit, Trafic Moda, Tartas Yoveia, Expert Candela i Clínica Dental Fontenay pel seu suport des del primer moment i convide que s'unisquen més empreses a este esdeveniment”.

Finalment, la regidora ha recordat que durant este mes de maig es realitzaran més activitats que s'anunciaran en pròximes setmanes amb l'objectiu de posar en valor la família.

Pujar