16 de juliol de 2020 16/7/20

Els alumnes del Centre Ocupacional Verge dels Desemparats elaboren la decoració de Nadal del Mercat Municipal

Els alumnes del Centre Ocupacional Verge dels Desemparats elaboren la decoració de Nadal del Mercat Municipal - (foto 1)
  • El regidor de Comerç Local assisteix al muntatge del decorat nadalenc confeccionat pel Centre Ocupacional Verge dels Desemparats de Crevillent

MÉS FOTOS
Els alumnes del Centre Ocupacional Verge dels Desemparats elaboren la decoració de Nadal del Mercat Municipal - (foto 2)
Els alumnes del Centre Ocupacional Verge dels Desemparats elaboren la decoració de Nadal del Mercat Municipal - (foto 3)
Els alumnes del Centre Ocupacional Verge dels Desemparats elaboren la decoració de Nadal del Mercat Municipal - (foto 4)
Els alumnes del Centre Ocupacional Verge dels Desemparats elaboren la decoració de Nadal del Mercat Municipal - (foto 5)

El Mercat de Proveïments llueix ja la decoració de Nadal confeccionat pels alumnes del Centre Ocupacional Verge dels Desemparats de Crevillent. El regidor de Comerç Local, Manuel Penalva, va visitar el Mercat Municipal per a assistir al muntatge del decorat, un esdeveniment que pretén visibilitzar el treball de les persones amb discapacitat intel·lectual i posar en valor les seues capacitats, al mateix temps que aconsegueix dotar les instal·lacions de l'ambient nadalenc propi d'aquestes dates.

La directora del Centre Ocupacional Nieves Prieto ha informat que per a la realització d'aquest projecte, en el qual porten treballant des de mitjan octubre, han utilitzat materials i teles cedides per les empreses crevillentines Artesa, Naturtex i Natural fabrics Yutes. Aquesta és una de les activitats desenvolupades pel Centre Ocupacional Verge dels Desemparats amb motiu de la celebració del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat, celebrada dimarts passat 3 de desembre.

Des del Centre Ocupacional comenten que amb l'interés de posar en el centre la persona i el Projecte d'Aprenentatge de Servei, dissenyat a l'aula de 4t de primària del CEIP Párroco Francisco Mas, s'han personalitzat els detalls elaborats amb els noms de les xiques i xics del centre. A més, han volgut agrair a Manuel Penalva “que ens acompanyara i facilitara els suports necessaris durant tot el muntatge”.

Manuel Penalva ha comunicat que aquesta iniciativa és una bona oportunitat per a donar a conéixer la tasca d'aquest centre i el treball dels seus membres a tots els crevillentins. El regidor d'Indústria i Comerç Local ha felicitat els alumnes del Centre Verge dels Desemparats per la seua gran faena i vol animar els crevillentins a visitar i gaudir de la decoració nadalenca i a realitzar les seues compres de Nadal al mercat del municipi.

Pujar