elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Activat un pla de xoc de neteja per a actuar per diferents zones de Crevillent

  • Aquest servei especial s´ha iniciat en Ronda Sud i s´estendrà fins a octubre per diferents punts del municipi

  • El desplegament de mitjans consta d'una cuba d'aigua per a aigualeig, dos peons, una agranadora, una bufadora i, a vegades, una desbrossadora per a les herbes crescudes en les voreres

El regidor de Neteja Viària i Residus a l´Ajuntament de Crevillent, Pedro García Magro, ha anunciat la posada en marxa d'un pla de xoc de neteja que es prolongarà fins al mes d´octubre. Es tracta d'una centralització del servei, que es practicarà setmanalment els dimarts i els dijous, actuant sobre diferents barris per a millorar la imatge en diferents zones del municipi.

Aquest servei especial de neteja ha arrancat hui dimarts en la zona de Ronda Sud i continuarà en pròximes setmanes per altres punts. “Aquest pla d'actuació consisteix a dividir el municipi en sectors, comencem en Ronda Sud i, d'ací, anirem a l'entorn de la Guàrdia Civil, també a la zona centre per l'Avinguda de Madrid, per San José, per la Biblioteca, els barris de l'Àngel i de la Salut..”, detalla García Magro.

Els mitjans tècnics i humans que es veuran involucrats en aquest pla de xoc són una cuba d'aigua per a aigualeig, dos peons, una agranadora, una bufadora i, segons necessitats de cada barri, es podrà emprar una desbrossadora per a les herbes que brollen en les voreres.

L'edil ha valorat positivament les labors que realitzen tots els empleats del servei i ha destacat que “l´aigualeig era necessari perquè setmanes arrere hi ha hagut molta pols en suspensió que s'havia quedat en les vies públiques i amb aquests treballs els carrers tornaran a lluir en les millors condicions”.

Pujar